JONSBO

I fredags hängde jag hos Hanna. Hon bjöd på kyckling och pestopasta som var svingod! Vid sju började fler personer ramla in och spel och dans drog igång. Sen sa jag egentligen att jag skulle på krogen men kände att jag var rätt nöjd där vid 12 tiden, så åkte hem. Vart en tidig kväll med tanke på att jag skulle till ljusdal vid 8 dagen efter med... Vaknade redan vid halv sex för jag skulle fixa skjuts till tågstationen (tur man har farmor och farfar på andra sidan gatan).


Vid halv tolv var jag framme i Ljusdal och hos min käraste och mest efterlängtade Frida. Vi gick direkt och handlade lite gotta till kvällen innan vi for till mormor och blev bjuden på lunch. Hemmagjorda köttbullar och makaroner är nog aldrig så gott som hos mormor! Spelade piano och sov en sväng hann vi även med innan det var dags för grillning i Jonsbo. Och träffa Melker fick jag ju!! Gud så liten han var, om Baxter skulle sätta sig på han skulle han bli mos haha.

Kvällen blev iaf supermysig med god mat, sällskapsspel och mycket skratt! Somnade gott den kvällen efter standardsnacket jag och Frida har innan läggdags.

Söndag hann vi inte med nått speciellt, en god frukost och mys med Melker för det mesta innan jag skulle ta bussen hem.


Gillar

Kommentarer