Joels student och en tripp till Ljusdal

En underbar helg har jag haft! Och den gick inte ens fort fast jag hade så roligt och hann med så mycke!!


Den började på fredagen klockan två när Joel sprang ut (tog studenten). Sen grattade vi honom, kollade när han åkte flak och skjutsade hem han till bredsand där det var mottagning. På mottagningen åt vi mat, mer mat och mat och lite efterrätt. Sen skulle jag skjutsa Joel hem på natten men sov som en stock när han ringde så han fick ta sig hem på eget vis haha...

Lördagmorgon for jag till mamma och pappa tidigt för vi skulle åka till Ljusdal och hälsa på. När vi kom dit åkte vi direkt och var hejjarklack åt mamma som skulle springa ett lopp. Och hon kom etta! (av tjejerna då)

Sen åkte vi och åt lunch på Fridas jobb. En italiensk restaurang som låg mitt i ett bostadsområde, så mysigt ställe och så god mat! Efter det for vi till mormor och sov i solen en timme innan Frida och festgänget kom. Mamma och pappa skulle på en överasskningsfest/maskerad så därför de såg ut som de gjorde haha. De skulle vara utklädd till någonting på M.

Och medan de for på fest åkte jag och Frida ner på stan och käkade middag på hennes andra jobb, den större italienska resturangen som är kompanjon med den som vi käkade på vid lunch. Och även där serverades det god mat. Vi tog två små charkbrickor som vi knaprade på i två timmar. Gott!

Senare på kvällen åkte vi till Fridas kompisar och hängde lite. Vi hann även med att diska upp deras diskhög haha.. Sen gick vi ner på köpingen där det var cruising och senare på kvällen hämtade vi mamma och pappa och skjutsade hem dem till sig. Sen for vi hem till jonsbo och sov sött hela natten.

Söndag vaknade vi tidigt och åkte till nore för att gå en promenad i skogen och gymma lite på deras utegym. Sen käkade vi lunch och åkte på loppisar med mormor. Gjorde ett stopp på creperiet och åt godaste fikat. Sen var det dags för hemfärd. Väl hemma städade jag läggan lite och såg film med Jonas.

En riktigt bra helg!

Gillar