höftj*vel

Jaa igår efter jobbet for jag, Elin och Malin på Bilbingo i Matfors. Och vi hade lite tur med oss iaf, Elin vann trehundra kronor!

Sen idag skulle jag jobba morgon på Friskis men det ändrades till kväll så jag hann med träningen på morgonen. Och det kanske var tur (i oturen) för klockan ett idag var jag hos sjukgymnasten som sa åt mig att vila från all träning i två veckor.. Har nämligen haft ont i en höft nu i fyra veckor. Så när jag kom dit frågade hon vad jag hade gjort osv och vad jag tränade nu. Svarade att jag att jag hade vilat i fyra veckor, jag hade ju bara cyklat tjejvättern, sprungit vårruset, gymmat och tränat löpning med Chris! Skämt åsido.. Nu sa hon iallafall åt mig att jag behöver seriös vila. Inte ens promenader om jag inte kan gå riktigt (haltar fram lite nu..)

Grejen är den att jag har svårt för att vila, det är sjukt jag vet.. Men jag älskar att träna och träningen gör mig sååå glad, så utan den vet jag inte. Men sen vill jag såklart inte heller gå och dra med en ond höft i flera år. Så jag får helt enkelt acceptera vilan.

Gillar

Kommentarer