heeeeeela min vecka

Förra måndagen blev jag bjuden på mat hos Elin och Olle. Så efter lite egen träning på Friskis for jag upp till Bosvedjan. Vi gick också en långpromenad med Hugo i solen vilket var underbart!! Sen slappade vi i soffan tills det var dags att åka hem.


Tisdag tränade jag direkt efter jobbet. Kommer knappt ihåg vad jag tränar alla dagar så måste gå in på min träningsinstagram för att se schemat haha.. Körde iaf ett "cross-fit-stuk-pass" vilket var väldigt jobbigt och nästan (lite bara) tråkigt haha.

Onsdag gick jag en promenad i solen för att försöka bli av med den värsta träningsvärken. Vet inte om jag lyckades med det men ja skönt var det iaf! Sen onsdag eftermiddag for jag till Amanda. Köpte med mig chark och vin som vi först satt ute och åt innan det blev för kallt och vi var tvungen att gå in.

Torsdag jobbade jag eftermiddag på Friskis. Sen efter jobbet ledde jag Familjefyspass och tränade sen själv i gymmet. Körde överkropp med Cross-fit-gänget vilket var riktigt jobbigt. Speciellt när man ätit dåligt under hela dagen och blir (jätte)sur hehe.

Fredag körde jag ben på gymmet innan jag började jobbet vid två. Sen efter jobbet gjorde jag inte så mycket tror jag.. Jobbade över lite och åt sen middag med Felicia, Rasmus och Albin.

Lördag tog jag och Linnea en löptur ute i solen. Nu har jag skrivit om sol i hela inlägget. Men visst är det underbart! Vill ha sol jämt helst! Iaf så sprang vi en runda på fem kilometer. Sen efter det köpte jag, Jonas och Emma med oss sushi hem till Carina och Anders.

Söndag tog jag sovmorgon. Och sen vid fyra ledde jag pass med mamma på Friskis utomhus. Ett skönt avslut på helgen.

Gillar

Kommentarer