Halloween

Mitt i flytten åkte jag på Halloweenfirande. Vet inte om det var det smartaste då man blir så trött dagen efter men det var värt! Hade superkul. Vi var första hos Maria och sen gick vi ner på Avenyn.

Och packa upp saker har jag hunnit med ändå. Så nu är det endast lite kläder och inredning kvar. Det roligaste! Tur jag har mina bästa och finaste vänner som hjälper mig i flytten, kärlek till er!

Och träningen då.. Ja den går kanske inte superbra. Har iaf spunnit två morgnar innan jobbet men annars inte så mycket träning. Dock är det ju träning att flytta kartonger hit och dit kan jag säga! Hade så grym träningsvärk i benen efter torsdagen när vi flyttade. Jag fick springa upp och ner och hämta allt i gamla lägenheten medan Jonas stod och packade där nere. Tror jag sprang 78000 gånger i de där trapporna, plus att det var 5 våningar upp. Så mina vader, framsida lår och rumpa sa ifrån dagen efter haha. Och på fredagen var det samma visa igen, fast den gången var det endast jag och Joel som fick packa medan Jonas var på jobbet.

Gillar

Kommentarer