Från fotboll till midsommar

Nu har jag mycke att kappa igen här på bloggen.

I tisdags hängde jag med Felicia L efter jobbet. Vi satt hemma hos mig och pratade och sen drog vi på gymmet. Vi hann även med att ta en spruta på mig hos Felicia D innan kvällen var slut.

Onsdag jobbade jag till fyra. Sen direkt hem och fixa sig innan jag åkte ner till stan för att kolla fotboll med brudarna. De slutade med vinst för Sverige och något för många vinglas för Erica. Men kul hade vi!

Torsdag handlade jag och Johanna mat inför midsommar. Gick ganska bra ändå, trodde det skulle vara mer folk på birsta den tiden.. Sen hem för att byta om och åka på gymmet. Hade en instruktion och sen ledde jag HITen utomhus. Efter de åkte vi direkt ut till Bredsand för att fixa iordning allt inför midsommar. Tält skulle upp, bord skulle monteras ihop, pengar skulle räknas, muggar skulle fixas och alla spel skulle ut. Och vad tror ni vi valde att göra sist av allt klockan tolv på natta? Jo räkna pengar haha. Men ja de gick någorlunda, vi fick till de tillslut!

Sen var det fredag och midsommar! En av de bättre midsomrarna genom tiderna enligt mig (förutom att håret typ höll på att brinna upp då). Annars bra människor, god mat, mycke härlig sång (speciellt "alla tallarna"), lekar och tävlingar, dans halva (hela) natta och bara allmänt underbart!

Lördag vaknade vi efter en liten sovmorgon. Började städa huset och packa in alla saker och skräp i bilarna för att sedan åka iväg mot Njurunda. Väl i Njurunda åkte vi båt, badade i pool, lekte med Pet Shops med Lilly, åt god mat och hade de allmänt underbart ytterligare en kväll!

Sen kom söndagen och helgen var över. Hängde med Johanna och Elin på dagen och sen åkte jag på födelsedagsfirande för Rasmus! Grattis till dig igen!

Gillar

Kommentarer