Första dagarna i Bali

Vet inte hur jag ska lyckas summera denna tre veckors långa semester för er och få med allt de roliga och underbara samt alla life changing experiences som vi gått igenom. Men ja jag gör ett försök. Bilderna säger nog mer än vad mina skrivna rader gör så ni får mest kolla på dem. Sen är jag även tvungen att dela upp hela resan i olika inlägg då det annars blir på tok för många bilder i ett och samma inlägg.

Första dagarna i bali checkade jag och Frida in i en bangalow i changgu. Vi var bara vi två i början så en liten bangalow med pool passade oss perfekt. Och jag tror att just där och då var första gången vi upptäckte hur bra mat bali kommer att servera oss de närmaste tre veckorna. Smootiebowls, bananbröd med alla tillbehör, kaffe/islatte och cappuccino i mängder, oatmeals och för att inte tala om all frukt och avokado. We were in heaven for real. Nä men mat kan nog procentuellt summera vår resa med nittio procent.. Dock är de dålig på att salta och peppra men ja det var det störta problemet på semester liksom, då kan ni tänka er hur bra det var haha.

Sen en summeringen på bangalow-tiden är nog "nu ska vi ha vaccay för real". Så vi åt en massa god mat, badade, gick promenader på stranden och såg solnedgångarna, kollade shopping osv. Sen en kväll kollade vi på en av balis traditionella danser på stranden. Och ja det var lite märkligt. Det slutade med att två kvinnor fick föras bort pga att de blev hypnotiserade? Vi trodde först det var med i spelet men de fick bäras ut och en massa människor fick komma och be så de skulle "komma tillbaka" till den riktiga världen?!

Dag fyra i bali var vi tvungen att byta till ett större hus då vi väntade in Elin och Clara. Så första kvällen i det nya huset hade jag och Frida ett eget träningsläger. Vi körde ett HIT-pass och morgonen efter sprang vi en tur.

Gillar

Kommentarer