fjällvärlden

I fredags efter jobbet åkte jag och hämtade lillebror för att sedan åka mot fjällen. Mor, far och farmor hade åkt upp redan i onsdags så vi kom lite efter. Sen på fredagskväll kom kusinerna från Stockholm upp också! Så på lördagen åkte vi slalom hela dagen. Jag slog en ganska skaplig volt i backen med snowboarden, Albin spräckte pjäxorna, Joel tappade liftkortet och Gustav glömde skorna efter skidhyrningen. Ja en bra dag helt enkelt haha!

Söndag åkte vi skoter upp på fjället och grillade korv. Eller ja grabbarna och farmor åkte skoter upp medan vi andra gick då endast en av skotrarna startade.. Efter de begav vi oss hemåt, jag, farmor och Joel. Väl hemma åkte jag till Tompa för tryffelpasta och vinmys med han, Maria, Andre, Mattias, Johan.

Måndag var jag och tränade med Felicia. Sen for vi och handlade på Ica innan jag for hem till mig och fixade iordning läggan för besök. Tompa har en youtubekanal där han filmar in matvideos. Så ja de lånade mitt kök för filmning! Pilgrimsmusslor till förrätt och svamprisotto med entrecote till varmrätt. Riktigt j*vla gott som ni säkert ser!

Tisdag, igår, tränade jag med Felicia direkt efter jobbet och sen åkte vi hem till mig för att käka middag. Tror de är första gången jag står i köket och lagar mat åt oss själv haha.. Kan säga att de kliade i hennes fingrar när hon inte fick göra nått. Men ja någon gång måste ju bli den första då jag bjuder henne på mat och inte tvärtom!

Gillar

Kommentarer