finaste morfarfar

Varje gång jag ska skriva om helgen kommer jag knappt ihåg vad jag gjort haha.. Får kolla bilderna så minns man direkt.

I fredags for jag till tatueringsstudion direkt efter jobbet. Gjorde de finaste tatueringarna jag någonsin kommer bära. Sen efter de åkte jag till Elin på middag. Vi gjorde hemmagjorda hamburgare som vi käkade på hennes balkong.

Lördag vaknade jag tidigt så vid tolv blev jag upphämtad av Amanda, redo för en överraskning! Vi åkte till Huli, blev bjuden på fisktacos till varmrätt och nutellacrepes till efterrätt. Men hur gott!!! Sen myste vi på ute i solen tills klockan slog fem och vi begav oss hem till mig för en charkmiddag. Bästa dagen på länge!

Söndag åkte jag till Amanda och satt ute i solen med hon och Ralf. När vi sen tröttnade på de gick vi in till henne och beställde Bastard Burgers. Dock var jag inte nöjd med solen så åkte ner på stan och satt mig med grabbarna en sväng. När solen väl gick i moln där åkte jag hem och satt mig på balkongen med lite middag innan jag traskade till gymmet. Körde ett biceps, triceps och axelpass innan jag åkte hem och la mig.

Idag vaknade jag tidigt för att åka på VC och ta blodprover samt EKG för kolesterolet. Kollade även upp mina utslag som jag fått på hela kroppen. Troligen allergi från någonting (tvättmedlet tror jag själv) så nu ska jag käka allergitabletter och smörja med kortison.

Alla bilder kom tyvärr inte med, verkar vara någon bugg i nouws portal.. Men ja lite från allt fick jag in iaf!

Gillar

Kommentarer

Nya inlägg

Mest lästa