farfar

Denna vecka har gått väldigt fort.

I måndags var jag med Elin hela dagen. Vi kollade runt på birsta och jag hittade två par stolar till balkongen. Fick egentligen inte köpa dem men ja de var faktiskt på rea! Sen fixade vi bänkskivan och satt den på plats hemma.

Tisdag tränade jag med Jennifer och Joel. Vi körde ben vilket ledde till träningsvärk för oss alla.

Onsdag tränade jag med Jennifer igen. Vi körde intervaller vilket gick sådär när vi båda hade cementklumpar till ben haha.. Efter träningen duschade jag på Friskis och for sen till tatueringsstudion med Elin. Jag fyllde i min stora på armen med lite tjockare linjer så den skulle matcha med den jag har på axeln lite bättre. Sen gjorde vi även en fjäril på insidan av armen båda två.

Torsdag, igår var nog den bästa men ändå den sämsta dagen i mitt liv. Innan jobbet var jag hos farmor på frukost. Myste på och pratade om allt mellan himmel och jord. Sen efter jobbet for jag till Malin och käkade ost och kex framför en serie på tvn. Sen kom det, samtalet jag nästan kände på mig skulle komma då. Farfar hade somnat in. Efter några år på boendet orkade han inge mer. Och ja hur känner jag då.. Tomt men ändå så skönt för lilla farfar att slippa det där livet. Det var inte han. Farfar har alltid tyckt om att träna, springa ute i spåren på skidstadion. Åkt längdskidor. Gått långa promenader. Alltid köpt för mycket godis i mitten av veckan. Och nu har han bara legat i en säng på slutet.. Så ja med sorgen i hjärtat så säger jag "det var det bästa", nu kan du vara fri. Älskar dig min finaste lilla farfar.

Gillar