Evenemang

I fredags, eller ja förra fredagen var jag ut med Felicia och Rickard på stan. Felicia hade AW med sitt jobb så vi joinade där under kvällen. Lördagen blev lugn, var bara hemma och kollade film. Sen på söndagen körde jag mitt första benpass själv! Lite tråkigt är det att träna själv nu när man är van sällskapet men ja det gick iaf.

Måndagen var jag ledig så jag for till Malin en sväng på morgonen och hjälpte henne med lite småfix i lägenheten. Sen hann jag åka över till Felicia en sväng och kolla på serier innan det var dags för vinterlöpningen på Friskis.

Tisdag tränade jag med Joel och Chris. Ett riktigt mördarpass om jag får säga så. Vi körde rygg och jag maxade i marklyft, 110kg!! Var ett helt år sen jag lyfte så tungt haha.. Tiden går fort.. Onsdag tränade jag med Joel och Ida efter jobbet. Då blev det ben och även där ett maxlyft! Benpressen, 190kg + maskinens vikt som är lite oklart än haha! Det går bra nu.

Igår, torsdag ledde jag två pass efter jobbet. Cirkelfys för Profilplåt och Familjefys för småbarnen. Sen efter de körde jag och Elin intervaller på löpbandet.

Och nu idag, fredag är jag helt slut efter veckan. Tur jag slutar tidigt så jag får åka hem och sova en sväng innan helg-planerna drar igång!

Jag och Felicia ska på ett evenemang på vår tatueringsstudio idag klockan tre. Sen efter det åker jag hem för att ha en helkväll med mina brudar. Och seeen imorgon ska jag vara med Njurundagänget hos Agnes och Mathias. Är så taggad på det då jag inte träffat dem på hur länge som heeelst!!

Söndag åker jag och farmor ut till kyrkan för att tända ljus hos farfar och farbror <3

Gillar

Kommentarer