En bra helg

I helgen har jag bara gjort en massa skoj. Hela lördagen var vi ute hos Jonas pappa och firade han. Vi grillade hamburgare, fikade gotårta, åkte vattenskoter, letade grodyngel och lekte med barnen (och huuuur gulliiiiiig är inte lilla Lea dåååå). Ville helst ta med henne hem för hon var så söt och såååå snäll!

Söndag for jag bara ut en snabbis till Jonas pappa och lämnade av grabbarna som skulle åka vattenskoter. Sen tog jag mitt pick och pack och åkte hem till mor och far där jag, Elin och Hugo hängde i solen hela dagen. Vid fyra åkte vi sen in mot stan för att ta en promenad upp för södrabacken och runt. Sen direkt efter det for jag och plockade upp Maria, för att åka till Sidsjön och gå ett varv där samt ta backen upp som avslut på det andra träningspasset. Jag älskar träning, märks det?

Sen som avslut på denna helg köpte jag och Jonas sushi och smaskade på hemma framför en film.

Dock så kändes det inte som helgen var slut där. Började klockan fyra idag då jag jobbar stängning. Så idag har jag hunnit med en massa saker också! Tagit lite sovmorgon, ätit gofrukost i soffan, tränat med Chris och hängt med Amanda nu sista dagen innan hon sticker utomlands, såå avundsjuk!

Gillar