Bosse och Findus

I fredags vilade jag hela kvällen. Kommer inte ens ihåg vad jag gjorde helt men ja jag var iaf hos katterna och myste. For även en sväng till Malin på kvällskvisten... Nä nu kom jag på! Direkt efter jobbet tränade jag med Carina, Anders och Emma på Friskis. Sen efter det for vi hem till dem och gick på en promenad samt käkade lite middag innan jag åkte vidare på kvällen.

Lördag gick jag en promenad på morgonen upp till Granloholm för att hälsa på katterna. Sen efter det for jag ut till Bredsand och bjöd lillebror på lunch samt solade på altanen. Vid fem for jag och Maria till Friskis och tränade. Vi körde ett benpass på ca en timme innan vi fixade iordning oss och gick ner på stan för lite käk. Mysigt!

Söndag käkade jag frukost med pappa, mamma och Joel på Sidsjöns Gårdshus, gott! Sen efter det for vi hela familjen upp till katterna igen och gick ut med dem på bakgården. Sötmojjarna älskar att vara ute!

Söndagskväll tränade jag bröst, axlar och mage med Joel och Chris. Älskar att jag fick dunder-träningsvärk i magen nu efter så jag har svårt att skratta. Får sällan det när jag kör själv, för då tar jag inte i riktigt. Så ja det var skönt att få känna på det igen! Sen tror jag pizzan efter träningspasset gjorde susen också!

Det här är tydligen min pose tyckte Joel och Chris... Ett ben fram och huvudet på sne haha.

Gillar

Mest lästa