BEEP

I fredags gick jag och Maria på Estreet och åt gomiddag. Lite stressigt hade vi dock denna kväll då vi kom ner på stan halv tio och köket stängde klockan tio. Men vi hann få i oss en flaska vin och äta en redig tallrik med skaldjurspasta och VIP-toast. Efter det gick vi hem till Maria igen.

Lördag ledde jag skivstångsteknik-pass på Friskis på morgonen. Sen åkte jag och Maria upp till Elin för en långpromenad i skogen med Elin och Hugo. Sen efter det på kvällen for vi och gymmade på Friskis där Jennifer och Mattias väntade. Ett riktigt bra överkroppspass om jag får säga det själv!

Söndag for jag på birsta med Maria och Elin (en riktigt M.E.E helg!). Köpte gardinskenor, nya röda kuddar till soffan och ett svart överkast till sängen. Nu ikväll ska gardinerna upp har jag bestämt! Då blir det perfektion i lägenheten.

Söndagskväll tränade jag och Maria på Friskis igen.

Och igår gjorde jag mitt första beep-test! Du ska springa tjugo meter fram och tillbaka. Så kommer det beep och då ska du vända, så fram och tillbaka medans det går snabbare och snabbare. Helt sjukt vad duktiga IBF-tjejerna var! Sjukt att de ens klarade över level nio. Imponerad! Själv klarade jag nääästan till nians level. Åtta komma sex blev mitt slutresultat. Nöjd för att vara första försöket ändå!

Gillar

Kommentarer