Avslutar en helg med det bästa: TRÄNING

I fredags for jag och Jonas ut till hans mamma efter jobbet. Där blev vi bjuden på middag och gosaker efter. Sen stannade vi där hela kvällen.

Lördag var jag med värdarna på dagen och visade dem gymmet. Sen direkt efter det gick jag och Ida ut på en promenad i solen. Vi gick upp på södra och kollade utsikten. När jag sen kom hem for jag till Malin och hängde med henne och Linnea. Vi kollade barnfilmer och gick ut med hundarna hennes. Sen när jag kom hem från henne tänkte jag precis gå och lägga mig när Felicia, Rasmus och Jonas störtar in.. Haha nä men det var trevligt att de kom på besök för det var längesen vi träffades nu!

Söndag vaknade jag rätt så tidigt för jag, Malin och Linnea skulle ut på en långpromenad innan vi for på birsta. Vi handlade all mat som vi ska ha med oss till fjällen så det är klart. Dock ska jag handla tacos till 6 pers på onsdag när jag slutar jobbet men ja det går snabbt när man vet vad man ska ha.

Efter birre birsta åkte jag på cirkelfyspasset på Friskis. Inte alls taggad före passet men guud va värt det känns efter! När jag kom hem unnade jag mig en skål med stekt annanas i kokos och jordgubbar, sååå gott! (Jonas och Albin fick också smaka)

Gillar