åttiotre

Sprutan jag skulle ta i onsdags blev inte av. Ska ta den idag istället då den inte hann komma med posten. Så ja vad gjorde jag i onsdags då, satt på föreläsningen ute i solen på dagen och sen åkte jag till farmor på åttiotreårs- kalas på kvällen. Blev bjuden på urgod middag som vanligt. När jag sen kom hem somnade jag sött i sängen.

Torsdag jobbade jag morgon så direkt efter jobbet åkte jag hem och städade läggan. Sen vid fem åkte jag tillbaka till Friskis för att leda Familjefys och HIT i kvällssolen.

Fredag sprang jag intervaller med Elin, Maria och Hugo direkt efter jobbet uppe i Bosvedjan. Jag tror ni vet vem som var snabbast på de.. (hunden Hugo). Efter de åkte jag och Maria till mig för att fixa oss inför en inflyttningsfest hos Tompa. Cyklade ner och sen cyklade jag hem på natta. Och alltså hur mysigt är inte de, att man bara kan ta cykel dit man vill!! Älskar sommaren!!

Lördag klev jag upp tidigt för att hänga i Fagerdahlsparken med Elin, Amanda, Malin och hundarna. Vi gjorde lunch, efterrätt och spelade kubb med främlingar tills vi kände att solen hade tagit på oss lite för mycke. Då gick vi till Amanda för att käka middag och spela sällskapsspel. En magisk dag med andra ord.

Söndag, igår hade jag en välbehövlig dag med Felicia hemma hos henne. Vi bakade bullar, gjorde kebabpizza och kollade nått serieavsnitt. Som en söndag ska vara helt enkelt.

Gillar

Kommentarer