(åkersjön)

Åkersjön i helgen blev inte av. Istället körde vi en tjejhelg hemma hos mig i skönsmon. Det skulle nämligen regna där och vara strålande sol här så vi ändrade oss i sista sekund. Så ist på fredagen köpte vi mat och snacks och satt oss på min balkong och myste. Sen på kvällen/natten hann vi med ett nattbad på Sidsjön med Rasmus och Jonas. Lördag vaknade vi i tid för att först äta brunch innan vi skulle åka iväg och sola ute hos Felicias svärföräldrar. Där stannade vi hela dagen. Åkte lite vattenskoter och plockade rent stranden på sten, så lite jobb fick vi gjort iaf!
Sen på kvällen for vi på friskis och körde ett benpass i 30 graders värme typ. Det var dövarmt där inne! Och vi kom på sen varför, de har inte igång fläktarna under natten när det är stängt haha.. Sen iaf efter det for vi hem till mig och kollade serie och åt fruktsallad.
Idag vaknade vi i tid igen. Jag hann med en massa sysslor imorse innan Elin och Felicia kom över. Målade garderobsdörrar gråa, ytterdörren vit, spacklade igen ett hål ovanför garderoberna, tvättade två tvättar, dammsugade golven och plockade undan disk från helgen. En effektiv morgon! Och nu, as we speak, ligger jag och solar ute hos mamma och pappa på altanen medan hela familjen snarkar i kör bredvid mig haha!

Och nu som avslut på detta inlägg vill jag bara säga, fyfan vad jag älskar er och tack för en underbar helg som jag sent kommer glömma. Elin och Felicia ❤️

Gillar

Kommentarer