25

Idag är dagen jag fyller 25år! Känns bra ändå, det enda jag insett är att man inte kan ta selfies längre haha. Tänkte att man skulle lägga upp en födelsedagsbild men det slutade med att jag fick söka igenom gamla bilder från förra året..

Ja men annars då..

Igår efter jobbet åkte jag och handlade inför idag (föräldrarna kommer på besök ikv). Lånade mammas bil så jag fick med mig allt hem. Sen efter de åkte jag med min skrothög till verkstaden. Delarna till den hade kommit så var först och hämtade ut de sen körde jag bilen till verkstan. Kan säga att de inte gick fort på vägen, höll knappt på att ta mig upp från parkeringen vid Friskis haha. Kopplingen har som sagt gått på den så nått dragläge fanns inte kvar! Seen efter de åkte jag och spela padel med Amanda ute i Birsta. Till middag blev jag bjuden på biffar hos Felicia. Alltså jag önskar att jag kunde ha samma matintresse som henne.. Tur iaf att jag ofta får smaka på hennes utsökta mat! Älskar älskar dig!

Efter middagen åkte vi och körde ett bröstpass på Friskis som avslut på dagen.

Idag ska jag som sagt jobba till fyra. Sen åker jag hem och börjar fixa med maten som ska vara klar tills mamma, pappa, farmor och lillebror kommer på besök. Tror även Rasmus och Felicia kommer över, hoppas på de, himla mys blir de!

Gillar