Pappa fyller år

Idag fyller min pappa år så snart ska jag och Eric hem till mig för att fira honom. Tiden går verkligen så fort, nu är det snart inte långt kvar på detta året? Jag kan inte heller vara den ända som inte tycker om att mina föräldrar blir äldre, inte för att dem direkt är gamla men ibland kan jag bara hamna i tanken att man ska klara sig utan dem också det gillar jag inte.

Veckan som kommer lär bestå av att försöka komma igång med fler skoluppgifter. Jag läser ju psykologi där jag ska bli färdig med min del till ett grupparbete, därefter har jag ett grupparbete samt tre individuella uppgifter till min brott och straff-kurs där jag behöver läsa två böcker och påbörja arbetet. Trots att jag inte ligger efter känns det som att jag gör det, och det hade varit skönt att känna att jag är på bollen med alla uppgifter. Den lilla kursen jag läser är mer hektisk än jag trott och lärarna svarar inte på mejl så det ska bli intressant att se hur man ska tackla den.

Träningen jag ska försöka få in i veckan ser ut såhär:

  • Kondition 3 km
  • Styrketräning
  • Kondition 3 km

Egentligen hade jag velat köra styrketräning på gymmet som jag tror de flesta vill men på grund av den rådande situationen är det inte ett alternativ. Mitt gymkort gick ut för en vecka sedan och det känns inte nödvändigt att skaffa ett nytt förens man vet hur situationen kommer se ut. Det finns också chans till att jag kommer vilja byta gym och jag vet faktiskt inte vart jag vill skaffa kort än. Som tur är har min pappa en skivstång och lite vikter hemma som jag kan använda mig av samt att jag har en yogamatta och band. Konditionsträningen går bra att köra ute sålänge man tar det försiktigt så man inte halkar.

Nu ska jag göra mig redo för att åka hem och fira pappa,

kram på er.

Kramar, Erica

Gillar