Månaden är snart slut

Nu är snart #nouw30daychallange snart över med några få dagar kvar på månaden. Helt sjukt egentligen att det har gått en hel månad sedan nyår och det nya året började. Jag trodde att jag gick in i 2021 med energi men det har snarare visat sig att 2021 kommer bli året där jag laddar och får energi. Min uppdatering har varit bra, men inte jätte bra - all energi och kreativitet har hoppat upp och ner och förhoppningvis kommer den tillbaka snarast. Mycket fokus på mående i Januari och insikt om att jag måste ta tag i att göra saker som gör mig lycklig, men ibland kan jag tycka att det är svårt att veta exakt vad det är som saknas i livet. Livspusslet är inte det enklaste pusslet.

Vad har vi att se fram emot inför Februari?
Alla hjärtans dag
, inte en jätte speciell dag egentligen men jag har lite planer om att jag kanske ska överraska Eric med någonting, han läser min blogg ibland, men för det mesta inte så förhoppningsvis kommer han inte veta om det.
Dubbel ledighet, jag kommer vara ledig två helger i rad eftersom jag hjälper en kollega som behövde vara ledig denna helgen och därav jobbar jag dubbelhelg men får vara ledig dubbelt sedan i Februari.
B-uppsats, trots att det är mycket att göra kommer det bli roligt att få sätta sig in i ett kriminologi ämne och få gräva djupare. Vi kommer att skriva om skillnader mellan USA och Norges fängelser, vilket ska bli riktigt spännande.
Ljusare tider, som jag verkligen behöver nu, lite ljus i tunneln, jag är redo för vår!!

Kram / Erica

Gillar

Kommentarer