Attraktionslagen

Hej på er, känns som att det var evigheter sedan jag uppdaterade här på bloggen. Mitt mående har verkligen varit i botten så det är egentligen inte så konstigt att bloggen blir lidande då. Mitt i mitt dippande mående har jag också haft en jobbhelg. Det har verkligen varit extremt mycket att göra i butiken. Matbutikerna har verkligen fått ett extra påslag under corona, samt att det har varit minusgrader men fint väder vilket innebär att alla vill ut och åka skridskor och köpa med sig fika. Ibland är det skönt att jobba för att livet runtomkring läggs på is och man går i en roll, andra gånger kan det vara riktigt tufft att låtsas vara på bra humör när man egentligen är helt förstörd på insidan. I helgen kände jag verkligen att jobbet var en bra, men slitig, distraktion. Jag har verkligen ont i hela kroppen efter helgens pass, det är verkligen så mycket mer slitigt fysiskt än vad jag någonsin hade kunnat tro att jobba i matbutik, speciellt jag som sitter i kassan - ryggen tar rejäl styrk varje gång, eller höfterna för att man står upp och lutar sig åt ena benet. Efter 9 timmar känner man verkligen av det, ursh.

Trots distraktioner har jag funderat mycket på mitt mående och kommer varje gång in på attraktionslagen (law of attraction) som verkligen är någonting som jag borde ta efter, men det är verkligen så svårt när man är nere på botten. I fredags bröt jag ihop totalt hemma hos E och att jag visste att jag skulle jobba kvällen gjorde det ännu värre, men det är verkligen ett sådant tillfälle där E säger åt mig att inte gräva ner mig i min olycka och istället fokusera utåt. Det är verkligen så sant, man ska inte ignorera sina problem eller skita i dem, men jag tror att inställning gör väldigt mycket. Ibland kan jag verkligen ha en jätte positiv anda och saker blir så mycket bättre då, samtidigt är jag väldigt bra på att inte hitta den där positiva glöden och liksom gräva ner mig ännu mer i att allt är skit. Det kommer ju fortsätta vara skit om ingenting förändras, men det första man kan förändra kanske är sitt mind set? Det är dock inte så lätt som det låter och såklart måste man även jobba på sitt mind set, vilket är någonting jag verkligen ska försöka med. Corona gör det inte heller jätte lätt att göra drastiska förändringar i sitt liv utåt, men man får helt enkelt börja med det man har och jobba sig uppåt. Ni märker säkert att jag nu är ganska positiv men så ser det verkligen inte alltid ut och när jag hamnar på botten är det tyvärr sällan som jag kommer ihåg den där positiva sidan som jag har.

Helgen har som sagt bestått av jobb och kvällen igår spenderade jag tillsammans med E. Jag käkade dock först middag hemma med familjen vilket var så skönt och sedan hämtade han upp mig efter att han spelat paddel. Vi badade jacuzzi och det var verkligen så skönt för kroppen och sedan la vi oss faktiskt och somnade. Vi hade tänkt se Elitstyrkans hemligheter Sverige, men insåg att avsnittet sändes igår men inte kommer upp på hemsidan förens idag, så det kanske blir kvällens underhållning. Ett riktigt bra program men jag får en klump i magen ibland när jag ser vilka utmaningar dem ställs inför. Såg brittiska versionen och tyckte att det var helt extremt, och svenska versionen verkar inte vara mindre extrem än så länge.

Nu hör jag att Vovven kommer hem från promenad så måste kila,

Kramar, Erica

Gillar

Kommentarer