Tyrkisk sac kavurma

Hei, og god lørdag.

I dag fikk jeg sikkelig lyst på tyrkisk mat etter at jeg så at noen i familien min var på tyrkisk restaurant. Det resulterte i at jeg da ville lage det som heter «sac kavurma». Det er en gryterett av feks lam og serveres med ris, bulgur eller poteter.

Jeg lagde min med vanlig ris da jeg syntes det er best.

Her har du litt sånn step by step på hvordan man gjør det.
1. Skår opp kjøttet i terninger
2. Ha olje i stekepannen
3. Stek kjøttet i høy varme
4. Hakk løk, hvitløk og paprika
5. Ha oppi løk
6. Ha oppi hvitløk og paprika
7. Ha oppi litt hakkede tomater
8. Tilsett salt, pepper og feks dill
9. Tilsett tomatpuré og litt vann
10. La det koke (og smak til).

Så Koker man ris vedsiden av. Jummy!!!

  • 715 visninger

Liker

Kommentarer