Jeg har gått opp 2 kg!!

God kveld dere. Det er noen dager siden oppdatering fra meg. Det har ikke skjedd så veldig mye annet enn at jeg fortsatt er under utredning. Jeg har også i dag veid meg - og jeg har gått opp 2 kilo! Til vanlig ville jeg nok ikke blitt glad av å gå opp 2 kilo, men når man bare har gått ned og ned i vekt uten at man egentlig helt vet hvorfor så er det en lykkefølelse å gå opp 2 kilo igjen. Eller jeg vet jo at det er fordi man har fått i seg mindre mat, men igjen så vet man ikke helt hvorfor matlysten har forsvunnet heller. For dere som kjenner meg så vet dere hvor glad jeg er i mat og hvor mye / ofte jeg spiser. Den siste tiden har alle klærne mine blitt veldig store, buksene mine er ikke stramme lengre og jeg har fått et mye tynnere ansikt. Jeg har totalt gått ned 18kg. Det er noe jeg håper på å få igjen tilbake.


Under legger jeg ut et bilde av chiapudding med pasjonsfrukt som jeg pleide lage masse før. Selv om jeg elsker å spise mat var det noe med frokost jeg ikke klarte. Derfor var chiapudhding er sikker vinner hos meg! Gleder meg til det frister igjen.

  • 1 296 visninger

Liker

Kommentarer

dks
dks,
Så bra at du har klart å legge på deg litt. Håper at du snart får et svar på utredningen, ikke noe kjekt å ikke vite. Dersom ikke mat frister, spesielt på morgenen, kanskje det kan være lettere å få i seg smoothie? Husk å koke bærene hvis du kjøper ferdig frossen-poser. Chiapuddingen så kjempe god ut! 😊 Fortsatt god bedring 😊
nouw.com/dks
Erdemir
Erdemir,
Tusen takk for kommentar! Er bare at ingenting frister :/ Tusen takk <33
nouw.com/erdemir
Tuvaandersen
Tuvaandersen,
ååå, det så supergodt ut! Stå på🥰
nouw.com/tuvaandersen
Erdemir
Erdemir,
Tuusen takk <33
nouw.com/erdemir
Tyva
,
hvordan lager du chiapuddibg?
Erdemir
Erdemir,
Har laget nytt innlegg med oppskrift 😊 <33
nouw.com/erdemir
mariasinverden
mariasinverden,
Masse lykke til med vekta! <3 Den chiapuddingen såg nydelig ut! Har du oppskrift? 😊
nouw.com/mariasinverden
Erdemir
Erdemir,
Tuusen takk!! <33 Har laget nytt innlegg med oppskrift 😊
nouw.com/erdemir