Har jeg fått Corona?

I går kveld kjørte jeg en spørmålsrunde på storyen min på instagram. Glemmer helt at jeg har privat bruker, men føler det er der jeg er mest aktiv når det kommer til sosiale medier. Jeg fikk en del spørsmål - og det var spesielt ett spørsmål som gjentok seg en del ganger. Haha. Ikke så rart når det er masse.

Hva er dine drømmer for 2020? Mine drømmer for dette året er å ta vare på meg selv, de rundt meg, finne meg selv - og ikke minst komme meg litt ut av komfortsonen. Jeg ønsker å prøve nye ting, finne ro, finne meg selv og bare fokusere på å ha det bra. Ønsker å jobbe hardt og ikke minst studere.

Hvordan går det? Jo takk som spør! Jeg har det fint i forhold til omstendighetene, men gleder meg til lysere tider. Gleder meg til å senke skuldrene. Forhåpentligvis er operasjon rett rundt hjørnet og jeg er veldig lei av å være innom lege hver eneste dag. Det er ikke drømmen å være 26 år og innom lege hver eneste dag. Spesielt i disse tider.

Har du fått Corona? Haha! Dette spørsmålet har jeg fått i mange dager. Nei! Jeg har ikke fått Corona viruset. Med min flaks kommer jeg sikkert til å få det, men krysser fingrene mine for å komme meg gjennom det uten å få det. Jeg skal være ærlig å si jeg engster meg veldig og syntes det er ekkelt å lese om det på nyhetene. Mam blir veldig hypokonder av det!

Hva gjør du når du ikke er på sykehuset eller hos legen? Jeg vet ikke om jeg skal le eller grine av det spørsmålet her. Jeg er veldig mye hos legen, men det har vært litt bedre siste årene. Så det jeg pleier å gjøre er å sette av tid til familie, venner, håndball og jobb. Nå som man er i en periode hvor man har mindre tilgang til hverdagslige ting så skjønner man virkelig at man ikke setter pris på de små tingene i livet. Derfor vil jeg i år fokusere på å finne ut av hva som gjør meg glad, hva jeg setter pris på og egentlig bare fokusere på meg selv.

Hvilket land kommer du fra? Jeg er fra Tyrkia :-)

Hvorfor har du vært så mye på sykehus i det siste? Det kommer et eget innlegg med det så fort jeg er ferdig med alt.

Hvor pleier du å handle klær? Er det noe jeg ikke kan huske jeg gjorde sist så må det være å kjøpe klær! Jeg syntes alle butikker har kommet seg sikkelig, så det er ikke noen spesielle steder jeg handler klær. Kjøper det jeg syntes er fint. Hvis jeg absolutt må velge blir det Bikbok, Ginatricot, Nelly og KappAhl.

Er du I noe karantene nå? Jeg er ikke i karantene nå, men jeg har veldig svekket immunforsvar og i tillegg nær familie med kreft at jeg syntes perioden vi er i nå er veldig ekkel. Så jeg føler det begrenser hverdagen veldig. Ikke at jeg klager, for jeg ønsker bare det beste for mine nære, våre eldre og våre syke.

Håper dere alle får en fin kveld. Så høres vi.

/Esra Erdemir

  • 1 169 visninger

Liker

Kommentarer

Ludvig
,
Handla på nätet är mitt tips vid dessa Coronatider <3<3<3
Dessa vill jag tipsa om:
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355
dks
dks,
Hei. Så på bloggen at du har vært en del på sykehuset og blant annet på gastroskopi. Jeg har Crohns, så jeg vet godt hvordan det er med sykehusinnleggelser, kjipe undersøkelser og slikt. Håper det går bedre med deg. Ha en fin kveld 😊 -Karina
nouw.com/dks
Erdemir
Erdemir,
ÅÅ takk for kommentar på bloggen min. Hvordan er det å ha Chrons? Måtte du ta koloskopi da? Er det i så fall like ekkelt som gastroskopi og endoskopi?
nouw.com/erdemir
dks
dks,
Crohns angriper mennesker veldig forskjellig, for min del har det vært ganske tøft og jeg måtte pga krafig forverring operere for noen år siden. Man klarer på en måte å vende seg til smerter, kvalme, osv, og det er jo på en måte bra. Jeg personlig synes gastroskopi er mest ille, men dette er så klart individuelt. Jeg synes absolutt ikke koloskopi er noe særlig å skryte av heller, men heldigvis er undersøkelsene kjapt over og gir sjeldent mye plager i ettertid. Hvis man synes undersøkelsene er ille er det absolutt ikke noe i veien for å spørre om noe å slappe av på. 😊
nouw.com/dks