Gått ned noen kilo

Jeg er så evig takknemlig for alle meldinger jeg har fått det siste døgnet. Det er så rørende. De siste dagene har formen vært bedre, men jeg har fortsatt veldig vondt. Fikk ny smertestillende i dag, som jeg håper vil hjelpe meg mer. Pga smertene sliter jeg med å spise - så jeg har gått ned en del kg. Det blir en evig ond sirkel, fordi man pga lite mat og næring føler seg slapp. Så jeg håper på å få tilbake apetitten igjen. De som kjenner meg vet at jeg elsker mat, og spiser veldig mye. Spesielt kollegene mine er vitne til hvor mye jeg spiser ila en 8t vakt på jobb. Haha!

Sykehus-skjorta begynner å bli en del av dagens outfit, haha! Gleder meg til å freshe meg opp, sminke meg igjen og rett og slett føle meg bedre. Det er små ting i hverdagen man savner og små ting man ikke tenker på har mye å si. Gleder meg aller mest til å være tilbake på jobb, for jeg savner jentene mine.

Skulle gjerne tatt på et filter på det siste bildet, men tror helt ærlig ikke et filter hadde hjulpet heller. Jeg vil komme med flere oppdateringer - og kanskje jeg til og med filmer en vlog?

/Esra Erdemir

  • 2 044 visninger

Liker

Kommentarer