Chocoholic...

Ni som känner mig väl vet hur mycket jag bakar. Tur nog så bakar jag inte bara onyttiga grejer. Ibland blir det rätt bra nyttiga grejer med. Som idag: Nyttiga Cakepops med inspiration från Amanda Ekberg (Fixa Formen).

För 8 st cakepops behöver du

2 #barebells Proteinbars (Jag använde cookies and cream. Går lika bra att använda annan mjuk bar)

60 g Philadelphia Lightest (ca 30 g / Bar)

#nick's Choklad (eller annan choklad utan socker)

Garnityr (Torkade jordgubbar, Barebells Protein Crisps Jordgubb/Vit Choklad, Barebells Protein Crisps Choklad)

Cake-pop pinnar


Finhacka barsen och gojsa ihop det med Philadelphian till en rätt slät smet. Jag använde händer och gaffel, men det går säkert att använda andra redskap också lol. Rulla till bollar och lägg in i frysen ca 20-25 min.

Smält 3/4 av chokladen (Nick's) i mikron. Gör det i omgångar ett par sekunder åt gången och rör om mellan varje gång. När allt är smält tillsätt de sista bitarna och rör om tills allt är smält. Doppa toppen av en pinne i chokladen och fäst på cakepopen. Rulla den i chokladen och toppa med det du vill.

Ett tips är att göra i ordning ett glas med socker eller annat där pinnen kan stå stabilt.

Muuuummma!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

It's all in your head, baby...

Jag är en perfektionist när det gäller mycket. Många gånger kan det faktiskt vara en nackdel då jag inte vill göra saker för att jag är rädd för att resultatet inte blir som jag vill. Med tiden har jag lärt mig att resultatet av min handling inte är det viktiga, utan det är faktiskt handlingen i sig. När jag på senare tid börjat ändra min inställning till att bli mer positiv till saker som tidigare känts svåra eller omöjliga, så visar det sig att jag klarar av mer än vad jag tror. Det handlar helt enkelt om inställning. Glädjen efteråt är iallafall total, och man kan inte vara annat än stolt.

Vilket trappsteg är du på ?

Likes

Comments

Det är bara en månad kvar till examen. Helt sinnes!! Längtar såå mycket så att jag kan fokusera på träningen på ett annat sätt. Det har jag fått smakprov på nu när jag har spenderat halva veckan i Malmö:

Torsdag
Morgonpass med #intervaller 2x6 min, 2x4 min, 2x2 min, 2x1 min. #axlar och bröst på det.
Kvällspasset blev sparring

Fredag
Morgonpass med mitts och säck.
Eftermiddag+kväll 1,5 mil promenad

Lördag
Morgonlöpning 8km plus ett par vändor i trappen, ett par backar och lite plyo.
Eftermiddagsmittspass och tre ronder sparring

Söndag
Morgon på #gymmet och #rygg på schemat + bål


Härlig vecka !
Jag bortprioriterat bloggen lite nu tyvärr när jag har fullt upp, men ett och annat inlägg lär dyka upp. Håll utkik.

Likes

Comments

be a pineapple. stand tall, wear a crown, and be sweet on the inside 

Inlägget är inte sponsrat. Läs vidare!

Jag föredrar NOCCO över #celsius alla dagar i veckan (tyvärr). Dels för att NOCCO innehåller #bcaa (Aminosyror), som är bra 👍🏼 sen tycker jag inte att man får en äcklig eftersmak av dem. Typ kemisk...

Förra sommaren släpptes Nocco Tropical som jag älskar, och nu #nocco Caribbean som smakar ananas. Ni måste testa! Den är helt amazing och kommer garanterat göra succé i sommar. 

Redan nu har den hängt med mig på många av mina promenader vid vattnet..

Likes

Comments

Precis slängt ihop ett par fantastiskt goda dadelbollar!

Mixa 1,5 dl cashewnötter, 10 dadlar (färska dadlar, urkärnade och skalade), 3 msk kakao och 3 msk kallt kaffe. Rulla till bollar och sedan i kokos.

🙀

Likes

Comments

Superior och Sjukstuga.

Varför
blir jag inte frisk ?
Har typ varit sjuk sedan min match (11 mars). Magsjuka först, och nu över en veckas tokförkylning. Känner mig som en köttbulle. Tycker att det är hemskt att vara sjuk när man bor själv. Ingenting blir gjort haha!

Har varit i Stockholm sedan onsdags.. Sniffat (?) nässpray och knarkat strepsils (haha). Men också umgåtts med ⭐️. För igår arrangerade vi Superior Challenge 15 😍. Min 6:e gala. Slutsålt igen, bra matcher och allt flöt på så bra både under galan och dagarna innan. Se repris på Viaplay.

Nästa gala är den 2:a december. Cs.

Likes

Comments

Igår besökte jag Kampsportsgalan för andra året i rad. Det är som idrottsgalan/fotbollsgalan (ish) men mindre, hålls på Berns i Stockholm. Det är en rätt vacker tillställning. Om inte annat så är det iallafall ett perfekt tillfälle att mingla runt och även skapa nya kontaktnät.

Många fina kompisar på plats. Min +1 var ingen mindre än min fantastiska vän, och med henne kunde kvällen inte blivit mer komplett.
Blev även en del snack med IMMAF Vice President George Sallfeldt som syns på bilden längre ned.

Likes

Comments

Be the best version of you...

Nu när tre månaders matchträning är över känns livet lite tomt. Det sög verkligen ut all energi jag hade och nu inser jag hur trött jag är 😴. På ett sätt är det skönt att vila och slippa alla måsten, men tycker livet ska börja rulla på i normal takt igen.

Det går att klaga mycket nu, när gymmandet har blivit satt åt sidan och jag känner mig svag/orklös. Men här är sanningen. Jag kan omöjligt vara stark alla dagar på året, inte kan jag heller bli bra på allting samtidigt.

Så...fokus på våren.

Har inte bestämt mig än om det blir en till match i vår. Hur jag än gör är det viktigast att börja bygga upp kroppen igen. Jag har tränat i stort sett varje dag sedan matchen (trots magsjuka ?). Ingenting intensivt, men aktiverat kroppen med promenader eller lätt styrketräning. Jag har ätit så som jag har velat, men också balanserat min kost, vilket har resulterat i att jag inte har "ätit upp mig" till den vikten som jag låg på innan. Ligger just nu 3-4 kg under, vilket också var målet. Nu kommer huvudfokuset ligga på att jobba skadeförebyggande och med snabbstyrka (explosivitet). Målet är att också springa långt ett par gånger i veckan.

Vi får se hur det blir.
Det var dagens update.
Ciao

#träning #planering #fitness

Likes

Comments

Jag mår som jag ser ut på bilden ovan.

Allt sedan matchen har kommit som en chock och dagarna sedan lördags har varit fullspäckade.

Jag blev först intervjuad av Simon Kölle på Fightermag.se, igår var jag med på radio där jag surrade lite om min match. Efter det träffade jag DT över en fika.

Jag hör och ser bara positiva grejer hittills, men min hjärna är typ slut. Jag har ju skola och jobb att fokusera på också 😅.

Vill du lyssna på min radiointervju så hittar du länk här.

Intervjun med fightermag.se hittar du här.

Nu-jobb.
Trevlig fredag!

Likes

Comments

Åh så skönt att äta som en normal människa igen. Tre månaders dietande är över. Självklart har jag ätit massor av mat dessa månader men med ett begränsat skafferi. Nu smakar all annan mat så mycket godare!

Mango, melon, yoghurtkvarg, sockerfria havreringar, en klick jordnötssmör och tre finnkrisp fick landa i magen denna morgon.

Likes

Comments