Idag fyller min kära pojkvän 27 år❤️ så självklart var det frukost och paket på sängen som gällde imorse. 😊 Grattis igen hjärtat ❤️

Emma

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hola! Idag har vi åkt buss till Teide, Spaniens högsta berg som också är en vulkan. Tanken var att vi skulle åka linbana upp till toppen, men när vi kom fram efter 1,5h busstur såg vi att biljetterna var slutsålda.... mindre kul. Så vi hade mer än 4,5h innan bussen skulle gå hem igen så vi tog en promenad i vandringsspåren och åt vår picknick som vi hade med oss. Vi gick en ganska lång tur faktiskt, med stora långa uppförsbackar. Det var jobbigt i en stekande sol kan jag säga! Men jag fick försöka tänka att det var en träning istället.

Nu har vi kommit till hotellrummen igen och jag har nyss duschat. Nu ska vi göra oss iordning lite och sedan gå ut och äta. Idag är sista kvällen och jag längtar sååååå mycket hem till min Andreas!!

Emma

Likes

Comments

Hej! Idag har vi haft vår lediga dag här i Teneriffa och den har spenderats på solstolen vid poolen. Så himla skönt! Dock väntar jag ivrigt på att pigmentet ska väckas till liv och att jag kan få bli lite brun... Hade ju varit himla skönt!

Just nu sitter vi på en kinesisk restaurang och har beställt in mat. Hörs imorgonEmma

Likes

Comments

Emma

Likes

Comments

Har just precis satt mig på planet som ska flyta mot Teneriffa om 20 minuter. Det är jag och resten av spanskaklassen som ska iväg. 😊 Vi har hela veckan full av inplanterade utflykter så jag ska försöka att sammanfatta en dag för sig här på bloggen. Har även kameran med mig så förhoppningsvis blir det mycket fina bilder. 📸

Emma

Likes

Comments

Från The Body Shop, har den gröna mudmasken på mig just nu. Man får en kall och lite stickig känsla av den, men då känns det bara att den fungerar 😊 tips till er med lite mer akne.

Emma

Likes

Comments