Guess who's back

Vardagsliv, Tankar, Djur

Men va?!?!?! Är detta ett blogginlägg?!?!?!!!

VA? haha.

Hej igen!
Nu var det otroligt länge sen jag skrev här sist och det är jävligt tråkigt. MASSOR har hänt sen jag uppdaterade här, som t.ex. en hel sommar och höst?

Tre viktiga punkter:
1. Jag kom in på universitetet och pluggar nu
2. Jag har ett jobb
3. Jag har flyttat hemifrån

Ang 1. - Jag går en tre år lång utbildning på Linnéuniversitetet här i Kalmar sen början av september. Universitetslivet är kul hittills faktiskt, har klarat min allra första kurs utan någon omtenta eller ens ett F! wooooohoooo!!! Mitt program heter Mediekreatörsprogrammet och har med foto, film etc att göra! Så det är starten på karriären jag vill ha.

Ang. 2 - Efter att jag kom hem från Spanien så fick jag ett par jobbintervjuer och så började jag ganska direkt att jobba på djurparken ännu en gång eftersom jag behövde pengarna. Någon vecka in på djurparken så fick jag veta att jag fått jobb på Subway! Har jobbat där sen början av juni nu och är så glad för det. Väldigt bra arbetsplats och de bästa kollegorna jag haft så jag är nöjd. Dessutom jobbar jag nu medan jag pluggar också vilket är toppen!

Ang. 3 - Sen mitten av oktober så har jag bott i centrala Kalmar istället för Smedby som ligger en mil utanför. Det blev ganska spontant med denna flytt då jag inte ens kommer ihåg att jag sökte lägenheten... haha! Men är nöjd och har ju fortfarande nära till mamsen vilket är ett plus, hihi.

Jag saknar självklart Spanien och alla människor, men vill inte byta bort livet jag har här nu för ett där borta. Har träffat min kära fd sambo Elin flertal gånger eftersom vi bor så nära varandra, men de andra har jag inte träffat förutom Linnea två gånger. Men ikväll var det jobbigt faktiskt, ett inlägg jag skrev nere i Spanien fick mig att verkligen sakna det. Skrev ett inlägg om att jag brukade känna mig så ensam här hemma men inte nu när jag bodde där. Vilket fortfarande är sant för jag kände mig ensam för ett år sen men inte när jag bodde där. Har inte de känslorna nu (än) för jag har skaffat många nya vänner sen jag började plugga och jag antar att de är lika lonely as I am för vi umgås ganska ofta, haha! Men det är nu när vintern och mörkret som kryper sig på mig som jag börjar känna sådär igen, förhoppningsvis så blir de väl ok denna vintern, det känns bara konstigt att den tiden i Spanien har lämnat ett sånt stort avtryck på mig. Varför??


Ni får tre fina bilder på Sofia, pappas katt jag träffade när jag var hos honom för ca 2 veckor sedan.
hej svejs kompisar

Gillar

Kommentarer