Dammar lite

Bilder, Tankar

Hej kära vänner.

Har inte loggat in här på flera månader och jag är i en period i mitt liv nu när jag måste skriva av mig. Så jag kände att det var dags att damma av bloggen lite.

Jag fyller tjugoett i december och val jag gjorde för några år sen eller flertal år sen när jag var kanske mellan 13-15 år har jag börjat fundera på igen. Vissa av dem är helt oviktiga och superduper töntiga men de bara dyker upp helt plötsligt ibland och ger mig en liten ångestattack inombords då de oftast var väldigt pinsamma saker, haha. Men andra val som att t.ex. dumpa din första kärlek för det kändes inte rätt just då, det gräver stora hål i mitt hjärta just nu och jag ångrar mig verkligen. Efter lite stalking (hehe) så ser jag att han har hunnit gå fram 100 steg och bildat familj till och med. Då vet jag ju att mina chanser är som bortblåsta sedan länge för jag var omogen, yngre och ville inte ha de han ville. Men nu står jag här, saknar honom och vill ha de han ville ha då. Samtidigt förstår jag mig själv då han är äldre än mig och redan gått igenom de jag gick igenom då, jag ville inte låta honom vänta ännu längre pga jag var omogen.

Det var allt från timmen med mina själviska tankar. Äsch, jag har två katter jag klarar mig. I'm gonna be a crazy catlady helt enkelt!

hej svejs tack för att du läste detta som jag aldrig någonsin berättat för någon annan.

Gillar

Kommentarer