Nu sticker vi ifrån Noosa! Imorgon börjar nya äventyr och road trip. Noosa har varit bästa hemmet i tre månader. Kommer sakna alla galna utekvällar, blåsiga dagarna på stranden och alla underbara människor vi träffat. Stay crazy Noosa! På återseende
/e

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag packas väskorna för imorn tidigt tidigt sticker vi till fraser! Ska blir såå kul!

Likes

Comments

​Nya planer! Idag gör jag mitt sista skift i baren, yeeey! På tisdag åker vi på en tredagars tur till Fraser Island. Det ska bli superskoj! Vi är 4 tjejer som har bokat och får bo i ett rum med bara 4 sängar. Rena lyxlivet!!! Kommer sova som en gud för första gången på 3 månader. På torsdag kommer vi tillbaka till nomads och stannar en natt, sen drar vi till Brisbane för att hämta upp vår bil. Roadtrip upp till Cairns! Super excited!! 

/e

Likes

Comments

Chiles independence day

On top of the world

Likes

Comments

Hade en grym kväll i baren igår! Helt dött och hade världens bästa bartenderfylla. Kurt och Sam gjorde drink efter drink och shots hela tiden. Jameson och äpplejuice är en höjdare! Hoppas det blir lika kul ikväll!
/e

Likes

Comments

Baren ikväll igen då! Får se hur mycket vi hör denna gången. Hoppas på att det blir lättare för varje fång att förstå fyllona.

Likes

Comments

Pannkakor till frukost. Snart ska vi ut och promota. Hur ska detta gå?

Likes

Comments

Vi sket i häststället. Brudarna var skitdumma och på tävlingen fick vi jobba från 3 på morgonen till 21 på kvällen. Inte en enda minut fick vi sitta ner. Inte lunch eller något!

Nu sitter vi i Noosa och imorn ska vi provjobba i en bar. Hoppas det går bra och är roligt! Håll tummarna för oss!

Likes

Comments

Äntligen framme! Här kommer vi bo i 4 månader. Dagen börjar kl 7 och slutar ca16. Det enda vi ska göra är mata hästar och rida. Kommer nog bli ridläger i 4 månader :)

Sjukt fint är det här!

Likes

Comments