några mål jag har i september

Den andra september och jag hänger inte alls med i svängarna. Vart tog den här sommaren vägen? Det känns som att jag inte har gjort någonting vettigt även fast jag säkerligen har gjort det. Som @linndossing skrev i ett inlägg så är hösten som en nystart, så även för mig. Så nu tänker jag kicka igång september och hösten med ett par mål!

Jag ska lägga mitt hjärta på skolarbeten - för att komma in i rutinen och för att lära mig så mycket som möjligt. Jag pluggar ju det som jag är som allra mest intresserad av så jag får ta vara på tiden.

Inte dricka en massa alkohol - även om det kan vara en kul grej ibland så mår jag ändå skit av det vilket gör det ovärt. Tack men nej tack.

Fixa en massa matlådor - när man är student är det ju inte jättehärligt att spendera halva sitt CSN på mat ute för att man glömt bort att ta med sig matlådan. Detta ska jag bli bättre på!

Tillåta mig själv att ta det lugnt - det här året har varit kanske det stressigaste i mitt liv. Jag har inte tillåtit mig själv att ta det lugnt vilket märks nu, måste ändra på det så att jag inte kraschar än en gång.

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Bra med mål och tack för tips.nouw.com/juliavnmelin
Hilma
Hilma,
Åh hjärtat jag tycker det låter som sjujäkla bra mål alltså! Hejar på dig! <33nouw.com/hilma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229