fredagslistan

Hej hallå! Fredag idag och det innebär ju HELG. Så skönt alltså. Det innebär ju också en liten fredagslista, wihooo. <3

Dagens humör: Ändå helt okej! Det är ju trots allt fredag, jag har fått sovmorgon och senare idag har vi vernissage av vårt projekt vi har haft under veckan. Sen är jag redo för en veckas ledighet!

Veckans bästa: I måndags när jag och Lars firade vår treårsdag. Det var så mysigt. <3

Veckans känsla: Har haft tusen känslor inom mig den här veckan. Rena rama känslobomben. För det mesta rätt trista känslor, förmodligen på grund av att min telefon blev stulen och för att vädret rent generellt är kasst. Hoppas på en finare vecka nästa vecka!

Veckans bottenskrap: Kan ni gissa? Att min telefon blev stulen. Inte nog med det så hade vi filmat med den preciiiiis innan den blev stulen vilket gjorde att min grupp fick filma om. Så surt eftersom vi nästan var klara.

Veckans roligaste: Att få göra stop motion med en Super 8-kamera. Ska bli så himla spännande att få se resultatet, om det ens funkar då.

Veckans serie: Bachelor! Det har ju äntligen börjat igen för någon vecka sedan. Sitter som fastklistrad trots att jag stör mig sååååå mycket på Simon. Men det hör väl till.

Helgens planer: Jag ska ta det lugnt bara och försöka illustrera lite, djupdyka i inDesign för att förstå hur sjutton vi ska göra våra böcker och försöka börja spåna på en öldesign som ska göras. Livet som grafisk design-student hörrni. Annars tänker jag vila, umgås med Lars och dricka vin.

Gillar

Kommentarer

fridachristinas
fridachristinas,
Åh vad trist att bli av med telefonen, förstår att det känns jobbigt. Annars lät din plan för helgen helt perfekt! nouw.com/fridachristinas
artibus
artibus,
Så underbart med årsdag! <3nouw.com/artibus
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229