En tavelvägg som lyfte upp hela vardagsrummet

// Inlägget är i samarbete med Desenio //

Jag har alltid drömt om en tavelvägg på den tomma väggen mellan vårt vardagsrum och hallen för att få det mer hemtrevligt. Så länge som jag tjatat på L att vi ska fylla väggarna med tavlor, men vi har aldrig riktigt kommit till skott med det. Förrän nu!

För ett par veckor sedan fick jag hem ett rackarns stort paket från Desenio. I paketet befann det sig ingenting mindre än en hel tavelvägg! Drömmen hörni!

Jag och L klurade lite på hur vi skulle lyckas få tavlorna på rätt plats, men till slut kom vi fram till att vi skulle ta papprena som finns i ramarna och hänga upp dom för att få ett hum om hur det skulle bli. Tips tips!

Jag som älskar abstrakt konst himla mycket klickade hem fem posters som skulle hängas upp och bilda en tavelvägg. Och det gör sig så himla fint här hos oss. Vardagsrummet fick sig minsann ett stort lyft! När jag valde ut alla posters försökte jag gå efter den färgskala som redan finns i vårt vardagsrum, som gult till exempel! Sen tycker jag att rosa och rött gör sig himla fint tillsammans med gult.

Det bästa med det hela är att tavelväggen syns redan när en kliver in i vår lägenhet. Blir lika glad varenda gång ju! ❥

Blir ni lika sugna på en tavelvägg som jag var innan? Desenio har ju ett så himla stort utbud på posters, det finns någonting för alla vill jag lova. Jag har nämligen en rabattkod till er ifall ni känner er sugna på att göra väggarna vårfräscha.

Koden ENYLJA ger er 25% rabatt på posters hos Desenio. Koden är giltig mellan den 16-18 april.
Koden gäller ej på ramar, handpicked-/collaboration/personal posters. 🌿

Gillar

Kommentarer

linneahallen
linneahallen,
Vad snyggt det blev! 😍 älskar desenio! 👍🏻👍🏻nouw.com/linneahallen
Enylja
Enylja,
Tusen tack! Då är vi två, dom har så mycket fint! <3nouw.com/enylja
Dixi Wonderland
Dixi Wonderland,
Grymt att du erbjuder en så bra rabattkod 😃dixiwonderland.com/
Enylja
Enylja,
Åh, kul att du tycker det!nouw.com/enylja
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229