en lista om min helg

Äntligen helg! Som jag behöver det och även om min helg började på sämsta möjliga sätt så försöker jag se ljust på den ändå. En helglista helgen till ära va!

Humör idag?
Helt okej. Gårdagen var så himla påfrestande då Pippi åkte in till djurakuten än en gång. Idag får hon komma hem och som jag längtar.

Vad har du på dig idag?
Ett par jeans och en randig tröja.

Dagens planer?
Vi ska hämta hem Pippi alldeles strax och sen ska jag bara ta det lugnt. Och illustrera lite.

Helgens planer?
Jag ska ta det lugnt. Förra veckan var så stressig och nu behöver jag vila vila vila. Vi tänkte gå på bio men jag vet inte om det ens blir av. Får se!

Vad ser du mest fram emot i helgen?
Att inte ha någon plan över huvud taget. Finns det något bättre? Tvek på den.

Vad var det roligaste som hände i veckan?
Vernissagen och att illustrationskursen sattes igång! Så kul med fina ord om ens arbete och så kul att få utvecklas inom illustration. Pepp!!

Vad var det finaste som hände i veckan?
Måste ju vara alla fina ord om vårt fanzine. Inte bara av de som besökte vernissagen utan också av alla som kommenterat på inlägget jag skrev om det och på instagram. Kärlek. <3

Vad var det godaste du åt?
Vegogyros! SÅ GOTT. Ska äta vegokebab ikväll, så den kanske slår det??

Vad längtar du efter?
Höstlov. Kroppen skriker efter ledighet just nu, haha. Plus att min mamma kommer och hälsar på då och vi åker upp till Örnsköldsvik första helgen i November. KUL!

Vad gjorde du för ett år sedan?
För prick ett år sedan var det fredag och jag hade haft seminarium. Efter det mötte jag upp Lars och vi hämtade min monstera variegata, åt halloumiwrap på Teatern i Ringen och köpte mitt favoritvin och hade det mysigt bara. En typiskt fin fredag liksom.

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen <3 Men nej vad säger du? Usch det är så hemskt när dom små liven inte mår bra, håller tummarna att det är bättre. Massa styrkekramar till er 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
Enylja
Enylja,
Ja, det är verkligen tungt när det blir så. Kram! #nouw.com/enylja
feliciah
feliciah,
Åh, hoppas Pippi mår bättre och blir helt återställd + att ni slipper djursjukhus/veterinärer framöver ❤️ Fantastisk och mysig lista fina fina Joy! Kram <3 nouw.com/feliciah
Enylja
Enylja,
Åh, ja, hon mår bättre nu! Hon ska bara på en kontroll i veckan så hoppas att det är det sista besöket ett tag framöver nu. Kram finaste Felicia! <3nouw.com/enylja
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229