​Hej!!

sjukt länge sen jag bloggade senast, men det är sommarlov, ja​g​ älskar livet/hatar livet, har inte riktigt bestämt mig än.. Oavsett vad jag tycker om livet har jag inte direkt pallat blogga, sorry för det. Iallafall, inget speciellt har hänt. Jag hade skolavslutning, fick mina betyg, har umgåtts med kompisar osv.

Har iallafall haft en superfin början på sommarlovet med bra väder osv. Tror detta kommer bli en bra sommar faktiskt!!  Nu sitter jag hemma hos farmor och farfar, väntar på en svar på ett jävla sms från en person jag önskar jag inte brytt mig om och vill sova. Så ungefär det ska jag göra.

Ta hand om er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är det ju söndag så jag ska nog bara ligga i sängen hela dagen och förbereda mig för en ny vecka. Det är nu mindre än 2 veckor till skolavslutningen och jag är så jäkla taggad!!! Har dock en massa kläder osv som jag måste köpa, men det får bli i veckan någon. Jag ska till England med Freja i juli och det ska bli så jävla kul, är så taggad!!! Jag har lite grejor jag ska köpa där också, framförallt i sommar vill jag ha new balance. Vin röda eller helt vita, men får se hur det blir.
Kommer kanske blogga senare, vi hörs!! 💖💞💗💝💓💕💘

Likes

Comments

Ni vet franska provet jag gjorde för ett tag sen, japp. Jag fick E- i slutbety & typ halvt en betygsvarning. Om jag inte har repeterat under sommaren kommer det vara kört för mig.
Har egentligen ingen ork till att plugga i sommar, speciellt inte i franska som jag vet är
jag är kass i, men vill man bli bättre får man väl försöka.
Idag är det studiedag så jag ska ut med farmor & käka lunch & sen följer jag med henne till sjukgymnasten. Alltid lika mysigt att spendera tid med farmor, hon kommer förmodligen inte finnas i mitt liv mycket längre tid. därför känner jag att jag vill spendera så mycket tid som möjligt med henne❤️
Nu ska jag hoppa in i duschen & fixa mig sen sticker vi ut!!
Ha det bra sålänge.

Likes

Comments

Igår var vi på pride, det var jättekul!!
Är egentligen alltid stolt över att vara bi, men igår var det speciellt!! Det känns så skönt att man ser hur många fler varje år som börjar acceptera homosexualitet, ändå finns det fortfrande 6 hela länder med dödstraff för homosexuella. helt jävla sjukt, men dagen var jättebra. Vi tog lite bilder med kameran men här är en bild jag tog med mobilen. Vi hörs!!

Likes

Comments

Hallå för fan. kl är nu 23.39 & jag borde egentligen sova nu, men jag kände att jag måste skriva ett blogginlägg.
Idag var en jättedålig dag, allt var typ skit men cyklade hem till fiddeli som är sjuk & gav henne iste & natchos, så det var verkligen dagens höjdpunkt. Kom hem typ 8, åt, duschade & fixade lite med kläder till imorgon osv.
Imorgon ska jag sova hos Esther för på lördag ska jag, Esther, Meya & Fiddeli till Pride festivalen i Lund. jag är supertaggad & tror att det kommer bli asbra!!
Jag hade iaf franskaprov idag, kunde ingenting alls så förväntar mig ett E i franska denna terminen, super! Ska bli skönt med fredag imorgon, även om vi måste upp tidigt på lördag, kl 10 börjar själva festivalen i Lund så vi kommer behöva åka hemifrån ganska tidigt.
Nä men nu ska jag sova & drömma fina drömmar, ha d bra sålänge!!

Likes

Comments