jag blev rejält äcklad och lite rädd...

Lite annat...., smitning, Umgänge, Händelser, Högtider, kvalitetstid

Då kan man väl säga att 2019 har startat ordentligt?

Helgen inleddes med middag hos grannar med fler grannar och i Lördags efter tömkörningen åkte jag upp till Stockholm för en helkväll på stan med ett födelsedagsbarn och ett coolt bihang. Jag landade (som vanligt) på söder där partymakeupen sattes på plats (det går åt mer och mer för varje år som går :-O ) och sen vidare hem till Fanny för att starta firandet.

Vi åt en god Tapas på Mondus Odengatan (men Ramblas Mariatorget är fortfarande favoriten!) som inleddes med smått panik när en av tjejerna upptäckte att hon tappat sin mobil i taxin som redan swischat iväg, vi ringde upp hennes mobil och chauffören svarade och kom senare tillbaka med den när han passerade. Jag kan förstå hennes panik, jag har ju hela livet i mobilen......

Sen tog vi oss vidare till Golden Hits, det fanns önskemål på att sjunga karaoke.. Jag hade nog varit mer sugen om rösten var som den skulle, men en biverkning av att ha gått med B-12 brist länge är att min röst är hes och klarar absolut inte av några toner att tala om! Men inte fan klarade jag mig ifrån att sjunga, när jag glatt lyssnat på och fotograferat och filmat alla tjejer så dök mitt namn upp på skylten som nästa upp, kul, verkligen :-O Så Madonna och hennes Like a Virgin har fått en helt ny innebörd för alla på plats den kvällen, varsågod liksom! ;-)

Jag är mest glad för det verkar som att det mest var jag som filmade, och nej, finns det film är det mycket troligt att den inte! kommer upp här!!

Efter all skönsång tog vi oss några varv på dansgolvet innan sällskapet tackade för sig och åkte hem för att sova på det söta örat. På tunnelbanan hem så blev jag smått skräckslagen en stund när det kom en mycket berusad man som snubblade till och ramlade ner i mitt knä, han kunde ingen Svenska och kunde knappt ta sig upp. Jag misstänkte att det var ett spel och kände genom mina fickor och min väska när jag lyckats putta bort honom. Fräcka folk finns det gott om, jag blev rejält äcklad och lite rädd då minnen från misshandeln poppade upp..


Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Vilken härlig kväll . nouw.com/fia_jungdalen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229