5 års kalas för kusinbarnet idag. Vi träffas ca en gång per år, när något av barnen fyller år. Alltid lika kul att träffa släkten. Och kul för min dotter att få träffa sina sysslingar.

Vi blev bjudna på en underbar god buffé. Kyckling, olika sallader och någon jätte god nyttig grynblandning. Till efterrätt blev det en jättefin regnbågstårta med massa god choklad i. 

Efteråt blev det tatueringsverkstad och barnen fick ballongdjur. En himla trevlig dag och riktigt god mat. En tjockis vardag

Likes

Comments

Morgonkaffet håller på att sippra ner i kannan, ute märks det att hösten är på intågande. Löven blir gulare och gulare och börjar falla ner till marken. Igår såg jag ett par barn som var ute och krattade lövhögar. Minns tillbaka till när jag var liten och hoppade i lövhögar, det var bland det bästa som fanns.

Hösten är en av mina favoritmånader. Det börjar bli mörkare ute, man tänder lite ljus på kvällarna och kryper upp framför en bra film under en filt när dottern har somnat. Jag måste säga att jag älskar att bo i Sverige, att få vara med om alla dessa olika årstider varje år. Alla årstider har verkligen sin tjusning.
En tjockis vardag

Likes

Comments

Funderat på detta med vikten. Känns som vad man än gör så tappar man sugen efter två veckor. Satt och tänkte på att man kanske behöver nån mer inspiration, där av valet att starta just denna blogg. Kanske det blir lättare att behålla sugen om man lägger upp vad man gör. Så idag tog jag steget, att starta en blogg.En tjockis vardag

Likes

Comments