Hejhej, och förlåt att jag inte har uppdaterat på länge. Har helt enkelt inte känt motivationen till att göra det ):

Idag är det iallafall söndag, och jag ska nog beställa blekning och hårfärg snart! Och jag kommer nog att visa er här på bloggen hur det kommer att se ut. Och om exakt en vecka åker jag till London, wiho!!

DAGENS LÅT:

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allesammans! Asså gud, förlåt att jag inte har uppdaterat på as länge, har haft så himla mycket med skolan ... Men hur mår ni idag? Jag mår fint, jag och fadern har varit och köpt en gran! :D En riktig såklart. Nu kommer granen få stå i källaren i två dagar tills vi tar fram den och pyntar den på Fredag! Jag är verkligen exalterad!

Hur kommer ni att fira jul? Jag är väldigt nyfiken att få veta. Jag ska fira jul hemma hos mina kusiner på pappas sida, det kommer bli så mysigt! Jag verkligen älskar julen, att familj och släkt träffas och bara umgås! Och presenter kan man ju inte tacka nej till.. (; Men tyvärr så kan inte alla familjer och släkt träffa varandra, vilket jag beklagar.


Aja, nu så ska jag äta lite Finn Crisp, så himla gott! Har ni smakat det?, om inte, ni borde sååå gärna göra det! Ta hand om dig så ses vi snart, ciao!
-DAGENS LÅT-

Likes

Comments

Hej igen! :D Idag tänkte jag visa mina nya naglar som jag gjorde för ett par dagar sedan, det är lösnaglar då, och det är andra gången jag fixar mina naglar.

Och dom kanske inte blev så himla fina, men jag är iaf nöjd med dom (:


Dagens låt!

Likes

Comments

Hej allihopa! Jag är tillbaka xd.

Idag hade jag tänkt att göra en TMI tag vilket kanske får er att känna mig lite bättre? Haha, nejmen jag vet inte, men det verkar kul! Så vi kör igång på direkten med första frågan!

1. Vad heter du? Annie Röschmann

2. Hur gammal är du? Jag föddes år 2004.

3. Vars bor du? Jag bor i Örnsköldsvik.

4. Hårfärg? Mörkblont men just nu grönt/blå (x

5. Ögonfärg? Grå.

6. Hur lång är du? Ungefär 1.65?

7. Kär? Ja.

8. Singel eller upptagen? De du (x Okej nej, men jag är upptagen hihi

9. Godis eller chips? Godis såklart cx

10. Vad för killar/tjejer tycker du om mest? Öhh, omtänksamma, snälla, roliga typ? :P

11. Vad har du för mobil? Sony experia z2

12. Favoritland? Indonesien lätt, det finns en sån otroligt vacker natur där. Skulle gärna vilja åka dit!

13. Favoritfärg? Indigo, svart och vitt om det nu räknas som färger.

13. Favoritfilm? Harry Potter såklart!

14. Favoritbok? "Jag är kvar hos er" Av Peter Pohl.

15 Intressen? Jag gillar att måla, fixa med mitt utseende, fota, rita och skriva!


Sådär, det finns så sjukt många fler frågor, men känner inte att jag orkar svara på alla.. ): Men om ni har någon annan fråga än det där så skriv gärna en kommentar!


Dagens låt:

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg! :D Jag har alltid haft ett intresse att skriva, och gör ofta egna berättelser på datorn eller någon skrivbok. Jag kan helt enkelt inte låta bli att skriva, det är för kul asså, haha!

Iallafall, nu har jag skapat denna blogg för att jag som sagt tycker det är kul att skriva, och för att jag vill inspirera andra till att göra det!

Vad kommer då komma upp på denna blogg? Jo, uppdateringar om vad jag har gjort en specifik dag, matbilder, kanske någon liten berättelse jag har skrivit eller kanske lite skönhet, vem vet? Och vem vet när jag kommer visa mitt ansikte här på bloggen? (x

Jag hoppas iallafall att denna blogg kanske är något för dig, och isåfall så kan du gärna trycka på "Följa" knappen, då blir jag superglad!

Ta hand om dig!Åh, P.S! I varje inlägg kommer jag lägga till en av mina favoritlåtar.

Likes

Comments