Just nu är det 33 grader varmt i solen på vår altan, ganska svettigt och ovant med värmen vill jag lova! Jag slappar i solstolen och försöker få lite färg på benen samtidigt som jag läser en hittills väldigt trevlig och lättsam bok "En liten hattaffär på hörnet" av Marita Conlon-McKenna. Sådär feelgood-bra som lättar sinnet och får en att dra på smilbanden. När jag var yngre läste jag väldigt ofta och mycket men nuförtiden tycks jag bara finna ro under semestrar.

Vad läser ni helst i sommar?Det är dags att fylla på vattenglaset dessutom, Ramlösa smultron är dagens dryck.


Hoppas ni andra också har en fin dag! ♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Idag har vi haft mycket för oss igen, haha. Morgonen vigdes åt en arbetsintervju för oss båda på ett sjukhus här i regionen och vi är supernöjda med intrycket! Efter det så tog vi bilen och rullade söderut för ett premiärbesök på Ullared, om det är första och sista gången vågar jag inte svara på men lite bra saker fick vi med oss iallafall.

När vi var klara och kom ut från varuhuset överraskades vi av sol och ca 25 grader jämfört med de gråa molnen vi såg när vi åt frukost på hotellet i Kungälv imorse. Vädret gjorde oss nyfikna på att utforska omgivningen lite så hamnade i Varberg och strosade längs strandpromenaden vid fästningen och bara slappade. Jag älskar doften av havet!


En dag kvar av minisemestern och för er som har vanlig måndag imorgon så hoppas jag att ni haft en bra helg och är utvilade för en ny vecka.

Godnatt ♡

Likes

Comments

Idag är jag stolt och glad för min sambos skull som sprungit ett halvmaraton på en tid under två timmar! Och som supporter så kunde jag under tiden äta lunch med min vän Anna på mysiga Café Kronhuset innan det var dags för honom att passera 15 km i Nordstan.


Nu är vi incheckade på hotellet och slappar till en film på tvn. Vi hade lite oflyt på vägen hit och fick gå av på en annan hållplats än vad vi tänkt vilket gav oss en två kilometers promenad med regnet som sällskap, jag skrattar nu i skrivande stund men inte då :)


Hoppas ni haft en trevlig lördag!

Likes

Comments


Att vara ledig en fredag är lyxigt. Vad som är ännu bättre är att vi faktiskt inte ska jobba förrän på tisdag eftermiddag! Hej hej minisemester :)

Sovmorgon och frukost utan tidspress och en liten tur till tvättstugan innan vi packade ihop oss och alla djuren för att ta bilen hit till Skara där mina svärföräldrar bor. Våra två kattungar som är födda här har nu hunnit bli nästan 10 månader gamla så vi hade en överraskning åt dem hos veterinärmottgningen när vi kom hit, ID-märkning och kastrering...

Några storlekar senare...

Imorgon åker vi vidare mot västkusten och Göteborgsvarvet som varit min sambos träningsmål under våren. Jag själv får vara supporter och ska passa på att träffa en vän och ta en fika under tiden som ha kämpar på, haha.

Godnatt ♡


Likes

Comments


Jag unnade mig precis en varm dusch och har nu landat i soffan med trötta och ömma fötter efter en lång dag.

Idag var det dags för Blodomloppet 2016 efter jobbet och tillsammans med kollegorna från sjukhuset så har både jag och Lotus avklarat 5 km power walk medan husse sprang sina 10 km runt slingan med start och mål på Studenternas här i Uppsala. Trevligt evenemang och en uppskattad picknick tillsammans på anläggningens innerplan efter loppen. Vi hade dessutom ganska bra tur med vädret, endast några mindre regndroppar och en okej temperatur. Tummen upp!


Loppets sötaste deltagare!

Och med tanke på Blodomloppet, jag har B+. Vad har ni? Om ni inte redan är blodgivare så bli det om ni kan! Jag kan bara lämna en gång om året på grund av mina järnvärden men lite är ju bättre än inget alls. Det råder akut brist hos blodcentralerna runt om i landet till och från och tillsammans kan vi hjälpas åt och kanske är det just du som kan komma att behöva blod.

Nyfiken på att veta mer? Gå in på https://geblod.nu

Likes

Comments