Testat fler ekoprodukter

Innehåller affiliate-länkar

Flaskan längs till vänster är Urtekrams All-Over Wash för barn. Johannes och jag testade den när han badade i helgen och både han och jag gillade den. Den är helt parfymfri (jag har ju annars lite svårt för Urtekrams dofter) och går att använda som badskum. Den återfuktade också väldigt bra. Oftast brukar vi alltid få smörja in Johannes efter badet för hans hud blir så torr, men det behövdes faktiskt inte den här gången. Rekommenderas!

Jag har också testat Urtekrams Roll-on Deodorant av naturliga kristaller (mineralsalter). Fri från parfym, aluminium och alkohol, vilket är vad jag är ute efter hos en deodorant. Har testat andra kristalldeodoranter innan och blivit riktigt besviken, så i jämförelse med dem är den här riktigt bra. Men den är inte lika bra som en "vanlig" deodorant ändå. Jag har inte ansträng mig så mycket medan jag har använt den, men jag tycker ändå att den tappar sin verkan framemot slutet på dagen och man börjar lukta lite "gangster" (som Martin brukar säga). Jag ger den en trea av fem och letar vidare i ekodeodjungeln!

Älskar normalt doften av granatäpple i produkter och såg fram emot att få hem Weledas Body Wash med granatäpple. Doften var väldigt svag mot vad jag hade förväntat mig, men annars är det en trevlig duschkräm. Återfuktar ganska bra och känns ganska dryg. Jag har inget negativt alls att säga om den (bara att jag föredrar mer doft), men är inte översvallande imponerad heller. En bra duschkräm helt enkelt.

Så till de bästa i den här högen: Balsamet från Santé. Det här har blivit lite av en favorit! Mitt hår, som är tjockt och frissigt av naturen och därför mest lever infångat i en tofs hela dagarna, blir jättefint av det här balsamet. Mjukt, glansigt och lite "tungt" så att det faller snyggt. Innehåller jordnötsolja, extrakt av björklöv och kardborrerotolja. Kanske ska man vara försiktig om man är allergisk mot jordnötter och björk, men för mig funkar det tipptopp!

Gillar

Kommentarer