Semester dag 5 - mer regn och tågresa

Vädret är ju för sjutton helt hopplöst! Jag vaknade 04.40 imorse och gick på toa. Det ösregnade fortfarande ute. Såg mina plantor från badrumsfönstret och kunde inte med att se hur de bara flöt omkring i sina krukor. Så jag gick ut i regnet och räddade dem. Försökte gå och lägga mig igen, men det gick inte så jag steg upp och satte mig och pluggade. Hade hunnit med rätt mycket när lillen vaknade vid halv nio hehe.

En stund innan Martin skulle sluta jobba idag tog jag och Johannes tåget till Älmhult för att hälsa på honom på jobbet. Lillen var pigg på att åka tåg och packade en rejäl väska reselektyr inför tjugominutersresan.

Vi köpte munkar på torget i Älmhult och sen tog vi med dem till Martins jobb och fikade där medan vi kollade in  arbetsplatsen. Vi åkte hem i bilen allihop i ösregnet.

Just nu sitter vi och tittar på EM-matchen mellan Portugal och Wales med varsin kall öl och lite chips. Lillen sover och Sivan ligger under soffbordet och luktar illa. Alltså, den här lukten klarar vi inte av i längden. Vi får försöka hitta ytterligare ett foderalternativ.

Gillar

Kommentarer