Semester dag 32-35 - sista semesterdagarna

I torsdags hade vi en lugn dag hemma igen. Jag började smygjobba lite, tvättade och förberedde lite inför dagisstarten genom att plocka ihop regnkläder och extrakläder. Fram på eftermiddagen åkte vi hem till Johannes kompis och de lekte några timmar.

I fredags fick vi den briljanta idén att jag och Johannes skulle ta tåget till Älmhult, hälsa på Martin på jobbet och sen åka till IKEA och äta kvällsmat tillsammans. Det blev lite krångligare än vi hade tänkt eftersom vi, när vi glada i hågen kom fram till bilen Martin kört till jobbet med, upptäckte att Johannes inte hade någon bilstol i den. Den låg i bilen vi lämnat hemma. Så Johannes och jag tog bussen till IKEA medan Martin körde dit med bilen. Sen åt vi och handlade på en timme, för vi var tvungna att passa sista bussen tillbaka till tågstationen. Och sen tog jag och Johannes tåget hem igen. Så kan det gå! Väl hemma hade vi en mysig fredagskväll.

I lördags tog vi itu med vår uppfart. Vi grävde diken där kantstenarna ska sitta som ska hålla gruset borta från gräsmattan och gräsmattan borta från gruset. Vi blev inte riktigt klara, men nästan.

I söndags var jag och Johannes inne i stan och Johannes lekte med J:s lilla Oscar. De två har aldrig riktigt klickat, men igår gick det riktigt bra och de lekte och hade roligt i några timmar. Senare på kvällen åkte vi hem till den tillfälligt familjelösa Frida och träffade Henrietta som kommit ner från Stockholm och Anna med familj. Det var topp!

Åka, åka tåg...

Redo för dagis

Gillar