Liten tapper hjälte

Har precis krypit ner bredvid den här lilla skatten nu. Han har varit på femårskontroll idag och fått spruta. Han har haft lite ont i sin arm idag där han fick sprutan och tyckte nog det var skönt att somna ifrån det onda. Han sover så gott!

Det har varit lite turer med bilarna på sistone, men snart är allt löst och vi har två bra bilar att köra med. Hittills har vi hankat oss fram lite med hjälp av kollegor, kollektivtrafik och lånebilar. Det går ju, men det känns inte jättepraktiskt.

Har så smått börjat med vårens sådder. Satte lite perenner som jag har frön kvar av sen förra året; bland annat rudbeckia, kolibrimynta och vit vallmo.  Melonplantan växer på fint i källaren, så jag planterade om den igår och gav den lite extra gotte på botten. Chilin jag satte har fortfarande inte tittat upp, men det är för att den behöver värme tror jag. Imorgon sätter jag på golvvärmen i badrummet och sätter sådden på golvet (inte alls som gjort för att nån ska sparka till den...), så ska det nog bli fart i den!

Tog en tur i trädgården i helgen för första gången på länge och det ser ju bara för tråkigt ut! Längtar så till våren nu.

Gillar

Kommentarer