Hösten är här

Jo, men det var den semestern det. Nu är det höst. Bladen har börjat gulna och luften är sådär klar och hög som den blir på hösten. När lillen åkte till dagis i morse undrade jag till och med om han borde haft sin vinterjacka på sig istället. Det är för närvarande fem grader kallt. Usch!

Det har varit fullt upp med jobb hela veckan. Känns himla fint att vara igång igen! Har dock haft en del datastrul, som att min mail inte har gått att använda på grund av en felkod som verkar ha tusen olika orsaker. Det är lite tjorvigt att behöva hantera sånt själv. När jag googlar förstår jag ungefär hälften av förklaringen av problemet och hälften av förklaringen till lösningen. Jag gjorde en systemåterställning och under tiden hann jag pyssla med lite annat, som att plantera om citronträdet och ta in det inomhus, tvätta och elda lite. Så det var ju bra att få det gjort. Dock hjälpte det inte att systemåterställa. Jag hittade att vår IP adress är svartlistad (hur gick det till??) och krånglade länge med att ta få bort den från de där listorna. Till slut fungerade allt bara som vanligt igen utan att jag vet varför. Märkligt.

Idag ska jag göra nåt spännande! Ni som känner mig vet att mitt hjärta smärtar varenda gång jag ser ett förfallet gammalt torp. Jag vill rädda det och ge det kärlek. Varenda gång vi åker förbi ett sådant torp vill jag stanna och gå runt lite och andas in det förflutna. Well, varenda gång jag kör in till stan kör jag förbi ett sånt torp. För varje år vi har bott här har jag sett det förfalla mer och mer och varje gång tänker jag att det är så sorgligt. Jag tänker att någon måste ge det kärlek snart och jag har varit nyfiken på det. Till och med så att jag mailade fastighetsförvaltningen som äger det och undrade om jag kan gå och kika runt lite. Det fick jag och det ska jag. Ska dra med mig Johannes och Martin i eftermiddag (om vädret är ok).


I helgen ska vi jobba vidare med vår uppfart. Det kommer ett lass grus på tisdag, så vi ska lägga markduk och lägga plattor där de ska vara och så. Ska bli underbart att få den i ordning.

Gillar

Kommentarer

alvaalarssoon
alvaalarssoon,
Ha en fortsatt kanonbra dag, kramen ❤ ❤
nouw.com/alvaalarssoon