Faith in nature

Innehåller affiliate-länkar

Idag har jag inte haft något jobb. Känner mig dock inte så stressad över det, det händer då och då och jag vet att det kommer. Har mailat fram och tillbaka med en ny byrå som verkar ha bra rykte. Förhoppningsvis kommer det in lite jobb därifrån. Har hunnit med lite administrativt och såg precis att jag fått tillbaka min uppsats igen med fler ändringar som ska göras. Så helt sysslolös har jag ändå inte varit.

Men nu när jag har lite tid över tänkte att jag skulle tipsa om mina favoritprodukter för hår och hud. Faith in nature har helt fantastiska ekologiska produkter som fungerar jättebra och dessutom doftar riktigt gott. De använder endast naturliga ingredienser i sina produkter, som alla är helt fria från syntetiska konserveringsmedel, färgämnen och artificiella aromer. Köper dem om och om igen! Gillar extra mycket att förpackningen är biologiskt nedbrytbar också och att produkten tillverkas i Europa.

I gänget ovan är det främst schampo och balsam som är sådär oslagbart bra. Duschgelen och skrubben är helt ok, men är sugen på att hitta alternativ att jämföra med. Tror det kan finnas likvärdiga eller bättre.

När jag köpte nytt lager schampo och balsam nu senast köpte jag även en inpackning med arganolja från Dr Organic. Så-så-SÅ bra! På bilden hade jag bara använt inpackningen en gång, men man ser ju vilken lyster håret fick! Efter två användningar samma vecka blev håret helt oemotståndligt mjukt och jag hade det till och med utsläppt, vilket jag aldrig har annars.


Mmm....mycket bra grejer!

Gillar

Kommentarer