AC/DC-helg

I helgen var det dags för AC/DC i Stockholm. Vi åkte tidigt i lördags morse och kom hem igår. Det har varit en kul helg, om än inte helt strulfri.

Vi åkte med ett annat par där tjejen skulle hoppa fallskärm i Nyköping. Vädret ställde till det lite, så det drog ut på tiden och vi var framme vid vårt hotell först vid åtta på kvällen. Vi såg så fram emot att göra oss i ordning, pusta ut med en drink och sen ta oss vidare för att se ett AC/DC tributeband som Martins kompis spelar i.

I det läget blev vi inte jätteglada av att höra "tyvärr vi har gett ert rum till någon annan, ni skulle hört av er innan klockan sex om ni ville ha rummet". Blev lite nedslagen måste jag säga. Att hitta ett rum i en stad när 60000 personer ska på samma konsert som oss kändes inte sannolikt. Men jag måste ge en stor eloge till hon på Scandic Malmen för hon ringde runt till massa hotell åt oss. Till slut lyckades vi hitta ett rum i stan som inte kostade 4000 per natt. Så det löste sig!

Vi lyckades ta oss till stället och se spelningen också, men orkade inte stanna längre än tills den var slut. Då gick vi hem och sov som stockar.

Dagen efter var det dags för konserten. Vi började med att äta en god hotellfrukost och bytte hotell från vårt tillfälliga till Scandic igen och sen åkte vi ut till Järfälla och träffade Henrietta en stund. Sen tillbaka till hotellet och mötte upp med de andra på en uteservering innan konserten.

Konserten var superbra! Helt otroligt att de orkar hålla igång som de gör vid deras ålder. Efter konserten åkte vi till Hard Rock Café och tog en öl och eftersnackade lite. Jag och Martin strövade hemåt genom stan efteråt och delade en påse chips.

Dagen efter körde vi hemåt för att hämta Johannes hos mamma. Stackars mamma blev jättesjuk strax innan vi kom, så jag stannade hos henne inatt och imorse var hon mycket bättre. Just nu sitter jag på bussen från Braås och ser fram emot att pussa sönder Johannes snart!

Gillar

Kommentarer