Aaaaah......

NU är jag julledig!

Som vanligt ett vansinnesrace med allting innan jul. Uppsatser och deadlines om och ovanpå varandra. Igår kväll när jag satte mig och skulle korra det sista jobbet för året (trodde jag) hittade jag ett litet mail med ett jobb till som jag glömt....oooops.....Bara att göra det. Jag gjorde klart det till midnatt i alla fall och tänkte sen sätta mig och korrekturläsa det andra jobbet, men nä, det gick inte att fokusera, så jag gick och la mig och steg upp vid fem och jobbade istället. Väckte Johannes vid sju och körde honom till dagis. Har nu lämnat in jobbet och ätit en macka. Den satt väldigt fint med tanke på att jag glömde bort att äta frukost.

Stressigt har det varit men nuuuuu ska jag snart hämta Lilleman på dagis (han äter lunch just nu) och sen ska vi göra lite julgodis och ha det sådär mysigt och inte stressa över nåt!

Drömde i natt att jag och Martin satt i sovrummet uppe och pratade och då hörde jag att det var någon på nedervåningen, men jag orkade inte bry mig om vem det var som gick omkring i mitt hus. Plötsligt ropar människan där nere något, typ "jag går nu men jag låser efter mig". Och ja svarar "Ok, det blir bra". "Undrar vem det var?", säger jag sen till Martin lite lättsamt sådär och tänker att hon ska låsa ytterdörren efter sig. Då stängs sovrumsdörren om oss och jag hör rasslet av nycklar och inser att hon (det var en hon) tänker låsa in oss i sovrummet. Då blir jag rädd och ropar "nej, lås inte!" Men det gör hon och sen hör jag stegen som avlägsnas.

Känns som att det kanske betyder något. Som att det finns någonting jag kanske inte borde ta så lätt på?

På tal om annat så har Martin och jag piffat upp vårt soffbord. Det var kul och tog lagom lång tid. Vi slipade ner bordsskivan, betsade och lackade. Tjiff, tjoff så var det som nytt igen!


Gillar