40 år!

Oj vad jag har blivit firad!! (Och nu har jag precis gått på semester också.) Igår kom familjen på lite kalas för att fira. Det var en fin dag med gassande sol och trevligt att ha alla nära nära. Jag fick en fin klocka med teknik som jag håller på att lära mig. Just nu är den dock beslagtagen av J som känner att han behöver kolla av sin stressnivå regelbundet. Jag får även skicka sms till mig själv så att han kan läsa dem på klockan.


Sen har både jag och Martin önskat oss arbetskraft för att göra iordning altanen och lite annat smått och gott som behöver fixas. Det här vi också fått i present!

Av Martin och Johannes har jag fått en överraskningsresa som sker imorgon. Det ska bli så roligt!! Jag vet inte mer än att vi ska resa söderut, att jag ska ta med badkläder och att vi övernattar kungligt. Ser jättemycket fram emot detta!

Just nu ligger jag i hängmattan på altanen - bästa platsen som finns. Det är 27 grader varmt, men blåser friskt. Jag ligger och filosoferar över att jag är 40. Har haft en liten 40-årskris och vill sälja huset och köpa sportbil, banta och förändra mig. Men jag är över det nu. Livet är mycket bra, men det är klart att jag vill vara 25 hellre än 40.

Har haft en fras från Winnerbäcks Elden i huvudet de senaste dagarna: "Är det jobbigt att tiden går å man blir äldre, eller kul att vara med?"

Man får se det så, att jag får i alla fall vara med. Det är inte alla som får det. Så Hurra ändå!!

Så underbart med värme och vind som blåser friskt. Kläderna på sträcket är torra på nån timme. Som jag har längtat efter dessa dagar hela vintern!
Odlingarna är inte så många i år. Lite tomat, sallad och tomatillo på altanen.
Har hunnit med att ligga en stund i skuggan på Vislandabadet också med Katrin och hennes pojkar. J ville inte med till badet. Han ville hellre vara hemma och slappa. Och nu ligger jag i hängmattan och slappar.

Gillar

Kommentarer