Instagram enslagsverklighetInstagram enslagsverklighetInstagram enslagsverklighetInstagram enslagsverklighetInstagram enslagsverklighetInstagram enslagsverklighetInstagram enslagsverklighet

Sporrong Form & Livsförändring

Samarbete

Mitt liv kommer snart att förändras. Jag ska våga göra nåt jag tänkt på länge och nåt som under flera år har växt fram som en liten dröm. Känns helt overkligt, att en dröm ska få bli verklighet. Men det handlar egentligen inte bara om att mitt arbetsliv kommer se annorlunda ut, en del av min livsstil ska förändras är tanken. Mitt syfte är att ta hand om mig själv bättre och ha en form av livslyx som inte är i pengar. Pengar ska inte få styra det jag gör utan glädje är nyckelordet och att få arbeta med det jag tycker är kul. Mycket jobb är jag inte rädd för men viktigast är att när jag inte jobbar då är jag en mer närvarande mamma som orkar vara social och har mer energi. Jag vill vara en ännu bättre förebild för mina tjejer så de också en dag vågar följa sina drömmar och inte är rädda för att jobba hårt för det.

Till min hjälp framöver har jag några helt fantastiska verktyg från Sporrong Form. De är både undersköna att titta på och användbara när jag behöver vara organiserad här hemma när jag jobbar, men framförallt kommer jag utvecklas som människa tack vare dessa otroliga produkter! Sanna är skaparen av Sporrong och hon är en bokformgivare som är väldigt intresserad av hälsa och positiv psykologi.

I paketet jag fick hem fanns anteckningsböcker, kom-ihåg-block, veckoplanering, tacksamhetsdagbok & drömkalender, allt i underbara glada färger!

"Drömkalendern är ett verktyg för att ta reda på vad du vill med ditt liv och en hjälp på vägen för att ta dig dit. Under ett års tid utmanar den dig att reflektera kring vad som får dig att må bra och hur du kan få ut mer av livet. Genom att föra in dagliga rutiner som hjälper dig att hålla kursen mot ditt mål, kommer du varje dag ta dig närmare ditt drömliv. Kalendern ger dig samtidigt redskap som hjälper dig att få rätt saker gjorda – så effektivt som möjligt.

Filosofin i den här kalendern går ut på att ta vara på nuet, din känsla för dagen och uppskatta de små sakerna i din vardag, samtidigt som du tar dig framåt mot dina mål. Det är dags att få mer gjort, att må så bra du bara kan och på vägen uppfylla dina drömmar!" Sannas ord om Drömkalendern, som blivit en slags bibel för mig tillsammans med Tacksamhetsdagboken där jag varje kväll skriver saker som jag är tacksam för.

"Att skriva tacksamhetsdagbok är en enkel men kraftfull metod för att ta kontroll över din egen lycka. Allt du behöver göra är att ägna dagboken fem minuter av din tid varje dag. Dessa minuter ger dig förutsättningar att vara mer i nuet, uppskatta de små sakerna och känna mer lycka i ditt liv."

Den stunden på kvällen, när barnen lagt sig & tystnaden sänkt sig i huset, den är helig för mig. Då är det jag, en kopp te och dagboken. Det tar inte många minuter att skriva ner allt jag är tacksam över och det får mig verkligen att reflektera över saker & ting, vad som faktiskt är viktigt. Och viktigast för mig nu är att ha modet att förändra det jag länge tänkt på, våga prova på något nytt och inte vara rädd för att ändra mig om det visar sig att det inte är min grej ändå. Jag vill inte ångra senare i livet att jag aldrig vågade prova.

Tack fantastiska Sporrong Form !

Till er som läser min blogg - jag kommer berätta mer när jag är igång med allt och då blir även bloggen lite mer som en dagbok där ni kan följa mig och det jag kommer jobba med. Hoppas ni vill hänga med mig i resan mot mitt nya liv!

Kram

#tacksamhet #drömmar #nyamål #livskvalitet

/Eva

Gillar

Kommentarer