Instagram enslagsverklighetInstagram enslagsverklighetInstagram enslagsverklighetInstagram enslagsverklighetInstagram enslagsverklighetInstagram enslagsverklighet

Skulpturer - nytt i webbutiken!

Hej hej! Längesedan sist och ja det är tyvärr alltid bloggen som hamnar längst ner på att-göra-listan. Men då blir det extra kul när jag lyckas få till något inlägg! Just nu pågår arbetet med att köpa in och fylla webbutiken med alla vårens nyheter och det är något som jag tycker är väldigt kul och spännande! Det innebär intensiva dagar, men det gillar jag oftast. Denna veckan har det kommit många stora paket och massor av snyggsaker har levererats som ska fotas, mätas och beskrivas innan de så småningom ska hamna på hemsidan. Jag tror och hoppas att kunderna ska gilla nyheterna lika mycket som jag själv gör och hittills verkar det som att många är sugna på fräscha nyheter. Tror vi alla längtar mycket efter vår, ljus och värme nu!

Idag dök en härlig leverans från Storefactory upp med påfyllning av de populära metall-dekorationerna HON & HAN. Paketet innehöll även en mycket fin nyhet som jag var kvick att fota - två så vackra skulpturer i aluminium föreställande kvinna och man. En otroligt snygg detalj i hemmet och perfekt att ge som present!

Direktlänkar via bilderna eller klicka HÄR för att komma till båda skulpturerna.Trevlig helg och varmt välkomna till webbutiken!


/Eva

Gillar

Kommentarer